Een merk easyvoyage

Camping Ancora

Ancora Emilia Romagna - Comacchio visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ancora op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Ancora is een familiecamping direct aan het water in Italië. Het biedt, in een bevoorrechte omgeving, volledig uitgeruste stacaravans te huur.

Familie camping aan zee in Italië

Wilt u een mooie vakantie doorbrengen aan zee aan de kust van Emilia Romagna in Italië? Camping Ancora past perfect bij dit criterium. Inderdaad, deze familiecamping biedt een uitstekende locatie direct aan zee.Een privéstrand is beschikbaar voor vakantiegangers die het enorme geluk zullen hebben om te kunnen genieten van 3000 m2 fijn goudkleurig zand. Terwijl de kinderen plezier hebben, krijgen de ouders de kans om zich erin te koesteren. Zonder over te steken, kunnen de klanten van Camping Ancora genieten van dit grote strand, waarvan sommige ligstoelen en parasols hebben die kunnen worden gehuurd. Dit is de echte Italiaanse Dolce Vita die wacht op diegenen die ervoor gekozen hebben op Camping Ancora te blijven en die afwisselend kunnen zwemmen tussen verfrissende en ontspanningssessies. Vakantiegangers met hun hond kunnen ze meenemen naar het strand dat voor hen is gereserveerd.

Geanimeerde familiecamping aan de Italiaanse kust

Dit is een programma dat vakantiegangers van 's morgens vroeg tot' s avonds laat wacht en dat hen in staat stelt zich nooit te vervelen. Het animatieteam van Camping Ancora is zeer professioneel en organiseert de hele dag door verschillende activiteiten. Sporttoernooien, aperitiefspellen, aerobicslessen en bordspellen zijn aanwezig, evenals showavonden, comedyshows, musicals en andere thema-avonden. De kinderen zullen blij zijn om lid te kunnen worden van de miniclub die 4-12 jaar verwelkomt en hen in staat stelt te genieten van activiteiten die zijn afgestemd op hun wensen.

Kamperen aan zee in Italië met restaurant

Het pizzeria-restaurant op Camping Ancora nodigt vakantiegangers uit om op elk moment van de dag te komen genieten van de mooiste Italiaanse smaken. Hier worden vleesgerechten geserveerd, evenals gerechten gemaakt met verse lokale vis. Een grote verscheidenheid aan pizza's wordt ook geserveerd op het terrein voor het genot van de smaakpapillen.

Campings in de buurt

Populairste steden