Een merk easyvoyage

Camping Baia Saraceno

Baia Saraceno Sardinië - Palau visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Sperone ( 24.9 km ),

    Plage de Piantarella ( 25.1 km ),

    Plage de Maora ( 28.7 km ),

    Plage de Canetto ( 29.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Baia Saraceno op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

In Italië ontmoet de driesterrencamping Baia Saraceno u in Palau, Sardinië, in de provincie Sassari, op het 3 hectare grote terrein aan zee, op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum en de haven van de stad, en tegenover de archipel van La Maddalena.


Op deze camping met directe toegang tot het strand Punta Nera en een kleine privéhaven, kunt u kiezen voor accommodatie: stacaravans met 4 tot 6 zitplaatsen, comfortabele caravans voor 2 tot 5 personen, bungalows , met of zonder keuken, voor 2 tot 4 vakantiegangers of zelfs tukul - klein eenvoudig huis van 2 plaatsen. U zult ook in staat zijn om uw tenten, campers en caravans te installeren op locaties, uitgerust met elektrische aansluiting tegen betaling. Camperbusjes hebben een eigen servicegebied.


In het hart van de camping kunnen de jongsten genieten van een speeltuin, terwijl volwassenen het adembenemende uitzicht op het blauwe water kunnen bewonderen. De camping is ook ideaal voor het beoefenen van verschillende watersporten zoals duiken, windsurfen, windsurfen, kanoën en zeilen via de partnercentra van de camping - voordelige tarieven voor campinggasten!

Ten slotte kunt u genieten van een ijssalon, een restaurant - met pizza's gekookt in een houtvuur - geopend van 's morgens vroeg tot' s avonds, evenals een supermarkt met groenten en vers seizoensfruit.

NB: Gratis WIFI!


Bezoek vanaf deze camping aan de noordkust van Sardinië met de veerboot de prachtige eilanden Spargi, Budelli en Santa Maria, geniet van de geneugten van wandelen, paardrijden of fietsen en bewonder de prachtige omliggende landschappen, tussen wilde baaien en kleine stranden met fijn zand!

Campings in de buurt

Populairste steden