Camping Golfo di Arzachena

Golfo di Arzachena Sardinië - Cannigione visuel 1/3
Golfo di Arzachena Sardinië - Cannigione visuel 2/3
Golfo di Arzachena Sardinië - Cannigione visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Golfo di Arzachena op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Golfo di Arzachena ligt in Cannigione aan de prachtige Costa Smeralda op Sardinië en nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving en een adembenemend landschap.

Kamperen op Sardinië met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Golfo di Arzachena kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen op warme zomerdagen in de Sardijnse zon. Inderdaad, op het terrein van Camping Golfo di Arzachena is een groot buitenzwembad dat meer dan één zal verrukken. Zwemliefhebbers kunnen lange afstanden zwemmen, terwijl anderen gewoon genieten van gedragen worden door het water en afkoelen terwijl ze genieten van de groene omgeving. Het zwembad van Camping Golfo di Arzachena heeft een zeer ondiep peuterbad, zodat de kleintjes ook naar believen kunnen zwemmen. Rondom het zwembad kunnen gasten genieten van een solarium met ligstoelen en parasols.

Kamperen aan zee in Sardinië

Door te verblijven op Camping Golfo di Arzachena kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie in Cannigione, een ideaal startpunt om de mooiste stranden van de Costa Smeralda in de buurt te ontdekken. Sinds Camping Golfo di Arzachena is het een waar paradijs waar de vakantiegangers van kunnen profiteren. Mooie witte zandstranden omgeven door rijke en kleurrijke mediterrane vegetatie. Liefhebbers van de zee op zoek naar ontspanning zullen de Costa Smeralda met veel geluk ontdekken, en dat sinds Camping Golfo di Arzachena.

Huur een stacaravan aan de kust in Sardinië

Wilt u comfort in een bevoorrechte omgeving aan zee? Camping Golfo di Arzachena biedt vakantiegangers verhuur van volledig uitgeruste en comfortabele stacaravans. In deze kwaliteitsaccommodaties beschikken huurders over een ingerichte keuken, een slaapgedeelte en een badkamer. Het is ook mogelijk om een mini-suite of een paviljoen te huren voor 2 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden