Een merk easyvoyage

Camping B&B Gioiosa

B&B Gioiosa Sicilië - Gioiosa Marea visuel 1/2
B&B Gioiosa Sicilië - Gioiosa Marea visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping B&B Gioiosa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping B & B Gioiosa ligt in het noordoosten van Sicilië en biedt een bevoorrechte toegang tot de zee.De aangename en ontspannen omgeving is perfect voor een rustige vakantie op Sicilië.

Kamperen aan zee in Sicilië

Wat is een betere manier om volop te genieten van uw kampeervakantie op Sicilië dan aan zee te blijven? Direct van Camping B & B Gioiosa hebben vakantiegangers de luxe om een prachtig strand te bereiken met uitzicht op een kalme en verfrissende zee. Er gaat niets boven luieren in de Siciliaanse zon om de echte "dolce vita" te ervaren. De kinderen zullen een enorm plezier hebben om plezier te hebben aan de rand van het water, omdat het strand zachtjes in zee duikt en een ondiepe diepte biedt. In een turquoise water omgeven door majestueuze heuvels zullen vakantiegangers die op Camping B & B Gioiosa verblijven, een uitzonderlijke omgeving kunnen waarderen, ver weg van het stadslawaai en de dagelijkse stress. Om nog meer van hun kampeervakantie op Sicilië te genieten, zullen vakantiegangers die dat wensen de mogelijkheid hebben om een boot te huren en op excursie te gaan naar de Eolische eilanden.

Huur een kamer met zeezicht op Sicilië

Camping B & B Gioiosa biedt vakantiegangers een verblijf in uitstekende kamers. Deze zijn zeer comfortabel en bieden een adembenemend uitzicht op de zee. Ideaal voor een uniek romantisch uitje, deze pensions op Sicilië laten u ontsnappen en voelen zich thuis in een idyllische omgeving.

Kamperen voeten in het water in het noorden van Sicilië

Door te verblijven op Camping B & B Gioiosa kunnen kampeerders genieten van grote staanplaatsen dicht bij het strand, in de schaduw van eucalyptus en bougainvillea. Tenten en caravans zijn welkom op deze aangename camping met gratis warme douches.

Campings in de buurt

Populairste steden