Een merk easyvoyage

Camping Village il Cicero

Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 1/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 2/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 3/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 4/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 5/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 6/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 7/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 8/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 9/10
Village il Cicero Sicilië - Gioiosa Marea visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village il Cicero op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 37

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Il Cicero ligt op een steenworp afstand van de blauwe zee van Sicilië, tegenover de Eolische eilanden en biedt een ideale omgeving voor ontspanning en mooie wandelingen.

Vakantiegangers die hun verblijf op Camping Village Il Cicero doorbrengen, zullen genieten van een prachtig watergebied hoog met vrij uitzicht op de zee en de Eolische eilanden. Een groot rond gevormd zwembad met een diepte van 115 cm heeft trappen waardoor ouderen gemakkelijk toegang hebben. De jongste kinderen kunnen spelen in het peuterbad, slechts 60 cm diep en garanderen plezier en veiligheid voor de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen. De camping ligt op slechts 30 meter afstand en heeft een eigen zandstrand, waar vakantiegangers kunnen genieten van blauw en niet-verontreinigd water met uitzicht op de Eolische eilanden. Ligstoelen en parasols staan langs het strand opgesteld en nodigen uit tot de meest totale ontspanning. Een duikcentrum organiseert duikcursussen voor alle niveaus, onderwaterbiologie en EHBO-cursussen. Liefhebbers van de zee kunnen de rijkdom van de zeebodem, scheepswrakken en riffen en grotten en de archeologische vindplaats Capo Graziano in Filicudi ontdekken.

De kampeerplaatsen van Village Il Cicero zijn afgebakend op een bosrijk terrein. Ze bieden toegang tot sanitaire voorzieningen die zijn uitgerust met douches met warm water en moderne toiletten. Verschillende accommodaties zijn ook te huur, zoals de villa 2 personen met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Het beschikt over een tv, airconditioning en een kluisje. Een weelderige tuin begeleidt het huis met zijn palmbomen, olijfbomen en bloemen die vakantiegangers kunnen genieten vanaf het terras met tuinmeubelen. Vakantiegangers zullen er ook voor kunnen kiezen om een chalet met drie slaapkamers met woonkamer, keuken en badkamer te huren. Het chalet heeft een tropische tuin en een terras met tuinmeubelen. Andere accommodaties zijn ook te huur en bieden totaal comfort in een aangename omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden