Een merk easyvoyage

Camping Calanovella Camping

Calanovella Camping Sicilië - Piraino visuel 1/3
Calanovella Camping Sicilië - Piraino visuel 2/3
Calanovella Camping Sicilië - Piraino visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Calanovella Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 200


Know-All-About-Camping

De Calanovella Camping nodigt vakantiegangers uit om een droomvakantie door te brengen aan de Siciliaanse kust.

Kamperen met waterpark op Sicilië

De vakantiegangers die de kans krijgen om op de Calanovella Camping te verblijven, kunnen als gezin profiteren van een beschikbare waterruimte. Inderdaad, een prachtige buitenruimte is aanwezig en nodigt jong en oud uit om plezier te hebben, te ontspannen en voor hen te zorgen. Een groot buitenzwembad is aanwezig, evenals een kleiner zwembad. Met deze zwembaden kunnen vakantiegangers zeer bevoorrechte momenten doorbrengen op hun camping op Sicilië. Zodat zwemmers ook maximaal plezier kunnen beleven, begeleidt een grote waterglijbaan de zwembaden. De ligstoelen die rondom de zwembaden beschikbaar zijn, zijn perfect om te ontspannen terwijl u geniet van de zon op Sicilië. Een weelderige vegetatie omringt het watergebied en zal een echt gevoel van rust en welzijn brengen.

Vakantie aan zee op Sicilië

Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van de zee op Sicilië zullen in de ban zijn van hun verblijf op Calanovella Camping. De situatie van deze laatste zal inderdaad directe toegang hebben tot een prachtig zandstrand. De schoonheid van de zee en de zachte zon beloven een droomvakantie op Sicilië. De camping biedt zijn gasten een privéstrand met ligstoelen en parasols.

Ontdekkingsvakantie op Sicilië

Tijdens hun verblijf op Calanovella Camping kunnen vakantiegangers hiervan profiteren om de omgeving te ontdekken. Tijdens een excursie is het mogelijk om Tindari te bezoeken, een van de laatste Griekse kolonies op Sicilië. Tijdens het bezoek kunnen vakantiegangers het Grieks-Romeinse theater, Romeinse baden, Romeinse hutten of de beroemde kathedraal gewijd aan de Zwarte Madonna ontdekken. De stad Taormina zal ook een wonder zijn om te ontdekken met Etna op de achtergrond.

Campings in de buurt

Populairste steden