Een merk easyvoyage

Camping Belvedere Village

Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 1/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 2/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 3/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 4/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 5/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 6/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 7/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 8/9
Belvedere Village Venetië - Castelnuovo del Garda visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Belvedere Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 182


Know-All-About-Camping

Het 4-sterren Belvedere Village ligt in Castelnuovo di Garda, in de buurt van Verona, in de buurt van Verona. Het is de ideale plek om een familievakantie door te brengen in Italië en te genieten van een rijk regionaal erfgoed.

Op camping Belvedere Village kunnen vakantiegangers genieten van drie grote zwembaden die zich op verschillende plaatsen in de omheining zelf bevinden. De grootste van deze bassins is een lagune van maar liefst 1400 m2! Het bevindt zich in het midden van de camping en nodigt uit om hele dagen door te brengen om te ontspannen in het water en de ligstoelen rond en begeleid door parasols. In dit enorme zwembad is een ruimte voor de allerkleinsten met een speels kasteel met glijbanen, een waterval, waterstralen en vele andere leuke uitrusting. De kinderen zullen nog nooit zoveel plezier op vakantie hebben gehad als camping Belvedere Village biedt hen om deel te nemen aan vele activiteiten ontwikkeld voor hen en onder toezicht van gekwalificeerde facilitators. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud kunnen lid worden van de kinderclub en deelnemen aan workshops zoutdeeg, hun gezichten laten schilderen, op schattenjacht gaan, leren schilderen, waterspelen of zelfs Olympische spelen en mini-disco's. Gedurende deze periode kunnen ouders deelnemen aan lessen aquaagym, zumba en aerobics.

Rond de camping zullen vakantiegangers de Morainic Hills en de Mincion-rivier ontdekken langs een schilderachtig fietspad dat Valeggio verbindt met Borghetto. Enkele van de mooiste steden in Italië kunnen ook worden bezocht, zoals Verona en Mantua in slechts 30 minuten met de auto. In anderhalf uur met de trein is het mogelijk om Milaan en Venetië te ontdekken, terwijl de Dolomieten en Florence in minder dan 3 uur kunnen worden bereikt.

Mooie appartementen te huur, volledig uitgerust en zullen genieten als een gezin van een totaal comfort als thuis, met het plezier van toegang tot alle diensten aangeboden door de camping Belvedere Village.

Campings in de buurt

Populairste steden