Camping Lazise : De gids 57 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Lazise : De gids - 12 campings à comparer

Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 1/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 2/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 3/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 4/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 5/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 6/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 7/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 8/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 9/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 1/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 2/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 3/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 4/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 5/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 6/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 7/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 8/9
Camping du Parc Venetië - Lazise visuel 9/9

Toegang meer Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

Camping du Parc ligt aan een meer in de provincie Verona, niet ver van Venetië en biedt een ontspannen en familiale sfeer. De camping biedt vakantiegangers een groot waterpark met groot verwarmd buitenzwembad. Het zwembad is omgeven door ligstoelen en parasols die u uitnodigen om te ontspannen en tot rust te komen. Voor jonge kinderen die nog niet kunnen zwemmen, een verwarmd peuterbad met sprinkler paddestoel en glijbanen en presenteert en zorgt voor totale plezier in volledige veiligheid. De camping Park ligt aan het meer, vakantiegangers hebben toegang tot de waterskischool en leren wakeboarden, waterskiën, flyboard, bananenboot of parasailen. Fietsverhuur is beschikbaar voor diegenen die Lazise willen verkennen. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig aan het meer en verwelkomt de kinderclub waar de jongsten kunnen spelen en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Volwassenen kunnen deelnemen aan meer atletische activiteiten zoals wateraerobics of yoga. Het is ook mogelijk om gratis een kano te huren. Degenen die tijdens hun vakantie fit willen blijven, hebben het genoegen om een volledig uitgeruste fitnessruimte met persoonlijke coach tot hun beschikking te hebben voor degenen die het nodig hebben. Aan de rand van het zwembad biedt de campingbar drankjes en ijsjes. Op de minimarkt kunt u elke dag vers brood kopen, evenals lokale en nationale producten, vlees en kaas. De wasservice zal de was wassen en drogen. Campings van verschillende grootte worden aangeboden, gescheiden door haren en omgeven door groen. Sommige plaatsen zijn zeer ruim en bieden een prachtig uitzicht op het meer. Alle locaties zijn voorzien van elektriciteit. Voor totaal comfort is het mogelijk om een stacaravan te huren die volledig is uitgerust met slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken en terras.

Zie de camping
La Quercia Venetië - Lazise visuel 1/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 2/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 3/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 4/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 5/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 6/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 7/7
Lazise

-

Venetië
La Quercia Venetië - Lazise visuel 1/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 2/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 3/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 4/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 5/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 6/7
La Quercia Venetië - Lazise visuel 7/7

Toegang meer Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Jacuzzi

De 4-sterren camping La Quercia is een gezinsvriendelijke luxe camping aan de oevers van het Gardameer in Italië. In de omgeving van Venetië zullen vakantiegangers genieten van een prachtige omgeving, diensten van hoge kwaliteit, alle comfort en amusementsprogramma's voor het hele gezin. 4-sterren camping met waterpark in Italië Op de camping La Quercia wacht een groot waterpark vakantiegangers die kleurrijke dagen kunnen doorbrengen binnen de muren van de camping. Tijdens hun verblijf kunnen kinderen en volwassenen genieten van het olympische zwembad, ideaal om te zwemmen. De laatste gaat vergezeld van waterglijbanen die alle fans van snelheid zullen verrassen. Op het waterpark van Camping La Quercia kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een verwarmd ovaal zwembad in het laagseizoen, ideaal om te ontspannen in vrede. Een kleine ruimte met bubbelbad is ook aanwezig. De kinderen zullen niet teleurgesteld worden omdat er een speciaal aan hen gewijd zwembad aanwezig is dat hen maximale veiligheid en totaal amusement zal bieden dankzij de aanwezigheid van 2 kleine glijbanen. Het nietsdoen zal natuurlijk op het rendez-vous aan de rand van het zwembad zijn met ligstoelen die beschikbaar zijn. Luxe camping met wellnessruimte in Italië De vakanties worden onder het teken van welzijn geplaatst op Camping La Quercia. Deze laatste biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een complex gewijd aan ontspanning. Binnen of buiten kunnen vakantiegangers heerlijke momenten doorbrengen met het bubbelbad, de biosauna, het Turkse bad en andere wellnessfaciliteiten, allemaal in een ontspannen omgeving met ontspannende muziek en chromotherapie. Welzijn gaat ook over sport en daarom biedt Camping La Quercia zijn gasten de mogelijkheid om voor zichzelf te zorgen in de fitnessruimte met uitzicht op het wellnesscentrum. 4-sterren camping voeten in het water Naast het genieten van totale luxe op het terrein van Camping La Quercia, zullen vakantiegangers genieten van de locatie van hun keuze aan het Gardameer. Een enorm zandstrand wacht vakantiegangers die zich tussen verfrissende baden in het kalme en zuivere water kunnen koesteren. Watersportliefhebbers kunnen zelfs kano's en waterfietsen huren.

Zie de camping
Park Delle Rose Venetië - Lazise visuel 1/1
Lazise

-

Venetië
Park Delle Rose Venetië - Lazise visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Park Delle Rose ligt aan de oevers van het Gardameer in de prachtige regio Veneto in Italië. Kamperen in Italië met waterpark Camping Park Delle Rose nodigt vakantiegangers uit om te komen genieten van het grote watergebied dat beschikbaar is in de behuizing. Op het terrein kan het hele gezin genieten van de aanwezigheid van een grote buitenruimte met verschillende zwembaden en apparatuur. Niet minder dan drie zwembaden zijn aanwezig op het waterpark en zorgen ervoor dat zowel volwassenen als kinderen een geweldige tijd hebben tussen plezier en ontspanning. De kinderen zullen worden verleid door de twee waterglijbanen die voor hen beschikbaar zijn, terwijl de volwassenen liever genieten van totale ontspanning dankzij de jacuzzi die aanwezig is op het terrein. De ligstoelen en parasols die rondom de zwembaden zijn opgesteld, zorgen ervoor dat u in alle rust kunt ontspannen in de Venetiaanse zon. Bij de zwembadbar zijn dorstlessende drankjes, snacks en ijs verkrijgbaar. Familie camping aan het water in Veneto Vakantiegangers die op Camping Park Delle Rose verblijven, kunnen genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste aan het Gardameer. Een prachtig zandstrand is direct toegankelijk en zal heerlijke momenten delen in een zeer bevoorrechte omgeving. Het kalme en schone water van het meer staat garant voor aangenaam zwemmen, terwijl sommigen liever gewoon bruin worden op het zand. Actieve vakanties in Italië Vakantiegangers zullen zich nooit vervelen tijdens hun verblijf op Camping Park Delle Rose. Dit laatste biedt inderdaad allerlei activiteiten die geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. De aanwezigheid van een midgetgolf zal het mogelijk maken voor diegenen die plezier willen hebben. Een fitnessruimte is ook beschikbaar, evenals verschillende apparatuur en sportvelden. De kinderen zullen zich vermaken op de speciaal voor hen bestemde speeltuin.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Lazise

clique
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 1/3
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 2/3
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 3/3
Lazise

-

Venetië
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 1/3
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 2/3
Village IdeaLazise Venetië - Lazise visuel 3/3

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

De 4-sterren camping Village IdeaLazise ligt aan het Gardameer en dicht bij het centrum van Lazise. Vakantiegangers zullen genieten van deze uitzonderlijke omgeving om mooie wandelingen te maken, te voet of met de fiets. Er zullen tal van toeristische routes zijn, evenals buitenactiviteiten. High-end diensten worden aangeboden in een familiale sfeer, allemaal aan de rand van het grootste meer in Italië. Hoogwaardige camping in Italië met panoramisch waterpark Terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op het Gardameer, kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van zwemmen met het prachtige waterpark dat wordt verzorgd door Camping Village IdeaLazise. Zwemliefhebbers kunnen ter plaatse heerlijke momenten doorbrengen in een verwarmd zwembad dat totale ontspanning belooft in een bevoorrechte omgeving. Voor de lol gaat er niets boven genieten van het zwembad met glijbaan. Ondertussen duiken vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zeker in de jacuzzi die beschikbaar is. Veel ligbedden begeleiden deze zwembaden en laten u de ware betekenis van het woord nietsdoen ontdekken terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op het Gardameer. Ecologische camping met 4 sterren aan het Gardameer Door te verblijven in de Camping Village IdeaLazise kunnen vakantiegangers genieten van een nauw contact met de natuur, vanuit een perspectief van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving, maar ook door het ecologische beheer van de vestiging. Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om in de door Camping Village IdeaLazise aangeboden huuraccommodaties te verblijven, kunnen inderdaad genieten van een stroomvoorziening door zonnepanelen. Laadkolommen voor elektrische auto's zijn ook aanwezig. Luxe camping met panoramisch restaurant in Italië Tijdens hun verblijf op Camping Village IdeaLazise zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een bar-restaurant met uitzicht op het Gardameer waarderen. Het etablissement biedt het beste van de Italiaanse en internationale keuken, gemaakt van hoogwaardige lokale ingrediënten.

Zie de camping
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 1/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 2/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 3/3
Lazise

-

Venetië
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 1/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 2/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 3/3

Wifi

Camping Il Giardino degli Ulivi ligt in Veneto in de provincie Verona in Italië en nodigt u uit om te genieten van een toplocatie aan het Gardameer. Camping nabij het Gardameer met zwembad Tijdens hun verblijf op Camping Il Giardino degli Ulivi zullen vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen meer dan blij zijn om een prachtig buitenzwembad tot hun beschikking te hebben. Dit verfrissende zwembad ligt op een groot grasveld en is ideaal om te ontspannen op warme zomerdagen. Jong en oud zullen genieten van plezier en ontspanning, allemaal op loopafstand van het Gardameer in een bevoorrechte omgeving. Ligbedden en parasols begeleiden het zwembad voor liefhebbers van nietsdoen. Gastronomische vakantie in Italië Op Camping Il Giardino degli Ulivi zal het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous zijn. Vakantiegangers kunnen tijdens hun verblijf genieten van verse producten zoals perziken, kiwi's, druiven, kersen, abrikozen, extra vergine olijfolie en Garda-wijn. Al deze kwaliteitsproducten worden op het terrein van de familieboerderij van Camping Il Giardino degli Ulivi geteeld. Snacks worden ook aangeboden en laten u genieten van het terras terwijl u het Gardameer bewondert. De meest gastronomische zal worden veroverd door schotels van vleeswaren, bruschetta en proeverijen van vers fruit, olijfolie en wijn. Huur een bungalow aan het Gardameer Vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort zullen zeker kiezen voor het huren van een bungalow op Camping Il Giardino degli Ulivi. de laatste biedt alle comfort accommodatie voor maximaal 6 personen met slaapkamers, een woonkamer, een kitchenette, een badkamer en een tuin met tafel en stoelen. Kampeervakanties in de buurt van Verona Wie heeft er nog nooit gehoord van Verona, beroemd gemaakt door Shakespeare die Romeo en Julia organiseerde? De nabijheid van Camping Il Giardino degli Ulivi met deze romantische stad zal vakantiegangers in staat stellen om te verkennen. De te bezoeken locaties ontbreken niet en het is mogelijk om het huis van Julia, de kathedraal Santa Maria Matricolare, Piazza delle Erbe, Ponte Scaligero of het Romeinse amfitheater te ontdekken.

Zie de camping
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 1/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 2/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 3/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 4/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 5/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 6/6
Lazise

-

Venetië
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 1/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 2/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 3/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 4/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 5/6
Piani di Clodia Venetië - Lazise visuel 6/6

Toegang meer Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Insolite

Als u kampeerders en liefhebbers van luxe kamperen langs het meer bent, wat dacht u van een verblijf in Italië aan het Gardameer? De camping Piani di Clodia 5 sterren verwelkomt u in Lazise in regio Veneto in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, met directe toegang tot een zwemstrand en wateractiviteiten aan het Gardameer. Een 5-sterrencamping met aquapark en directe toegang tot het Gardameer in Italië Charmante camping, Camping 5 * Piani di Clodia reserveert een waterpark op het hoogtepunt van zijn strepen. Het watercomplex bestaat uit 7 zwembaden die de hele zomer geopend zijn met een peuterbad en een champignonsproeier voor kinderen, 8 glijbanen "Adrenaline" en 6 glijbanen voor de kleintjes. U vindt er ook 3 hydromassagezwembaden, 2 stromende rivieren en een solarium met ligstoelen en parasols. Wat de accommodaties betreft, wordt u gehuisvest als prinsen in moderne stacaravans MaxiCaravan Romeo met overdekte terrassen en uitzicht op het meer. Of u kiest voor bungalows met 2 tot 6 zitplaatsen met televisie. En als u op zoek bent naar een ongewone accommodatie, neem dan twee verdiepingen tellende Sky Lodge-tenten met een gemeubileerd balkon en een adembenemend uitzicht op het meer. De camping verwelkomt ook uw tenten, caravans en campers. U vestigt zich op percelen uitgerust met waterfonteinen, riolering en elektrische aansluitingen. Vragen en uitrusting, camping 5 * Piani di Clodia zal niemand teleurstellen. U vindt er: een miniclub en een speeltuin voor kinderen, een fitnessruimte en bodybuilding, 2 voetbalvelden, tafeltennis, een volleybalveld en 3 tennisbanen. En om te herstellen heeft u toegang tot het bar-restaurant van de camping of kunt u boodschappen doen in de

Zie de camping

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Lazise

Fossalta Venetië - Lazise visuel 1/2
Fossalta Venetië - Lazise visuel 2/2
Lazise

-

Venetië
Fossalta Venetië - Lazise visuel 1/2
Fossalta Venetië - Lazise visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Wifi

Camping Fossalta ligt aan het Gardameer in de regio Veneto in Italië. Deze familiecamping ligt op een bevoorrechte locatie tegenover het grootste meer van Italië en belooft een droomvakantie door te brengen in het water. Familiecamping aan het Gardameer met waterpark Alle geneugten van het zwemmen zijn op de afspraak op Camping Fossalta en het hele gezin zal ervan kunnen genieten. Een prachtig buitenwatergebied is inderdaad beschikbaar voor vakantiegangers die er zeker hele dagen zullen doorbrengen. Een groot zwembad is aanwezig en stelt u in staat om baantjes te trekken en gemakkelijk te ontspannen in het water. Een waterglijbaan begeleidt dit grote zwembad en laat kinderen plezier maken als een gek. Voor de kleintjes is er een rond, ondiep peuterbad perfect voor hun veiligheid. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen met parasols aanwezig en zijn de ideale bondgenoten voor prachtige ontspanningssessies. In het grote zwembad op Camping Fossalta kunnen vakantiegangers deelnemen aan aquagymsessies georganiseerd door een dynamisch team. Camping voeten in het water aan het Gardameer Camping Fossalta ligt aan het Gardameer en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie aan het water in Italië willen doorbrengen. De vakantiegangers kunnen genieten van een redelijk goed onderhouden strand en echte momenten van ontspanning beleven. Om ten volle te genieten van het Gardameer, zullen vakantiegangers die dat wensen de mogelijkheid hebben om kano's en waterfietsen te huren. Kamperen met kinderclub in Italië De aanwezigheid van een kinderclub op Camping Fossalta is ideaal voor gezinsvakanties. Met deze club kunnen de jongsten deelnemen aan verschillende leuke activiteiten die bij hen passen terwijl ze nieuwe vrienden maken. Terwijl de kinderen plezier hebben, zullen de ouders genieten van momenten van rust en genieten van een welverdiende rust.

Zie de camping
Amici di Lazise Venetië - Lazise visuel 1/1
Lazise

-

Venetië
Amici di Lazise Venetië - Lazise visuel 1/1

Toegang meer Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Amici di Lazise ligt in de prachtige Italiaanse regio Veneto en nodigt u uit om te genieten van kwaliteitsdiensten en een geweldige locatie in de buurt van Verona en het Gardameer. Familiecamping aan het Gardameer met zwembad In het hart van Camping Amici di Lazise kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een echte groene oase. In deze groene ruimte is een verfrissend zwembad, waarin jong en oud van duiken zullen genieten om van het milde klimaat van Veneto te genieten. Met dit royale zwembad kunnen zwemliefhebbers baantjes trekken terwijl sommigen liever gewoon van het water genieten. De jongste kinderen zijn niet vergeten op Camping Amici di Lazise, omdat het een ondiep peuterbad biedt met een glijbaan voor hun plezier. Veel ligstoelen en parasols worden geplaatst op een grasrijk solarium van de meest ontspannende. Kamperen bij het Gardameer in de provincie Verona Tijdens hun verblijf in de buurt van Verona op Camping Amici di Lazise hebben vakantiegangers de mogelijkheid om het Gardameer te bereiken via een verharde weg en een onverharde weg. Dankzij de nabijheid van het Gardameer kan het hele gezin de hele dag genieten van de geneugten van het grootste meer van Italië. Ter plaatse is het mogelijk om motorboten en waterfietsen te huren of gewoon te genieten van het geluk van een verfrissend bad onder de zon van Veneto. Verhuur van stacaravans in de buurt van het Gardameer Om het meeste uit uw vakantie aan het Gardameer te halen, gaat er niets boven een verblijf in absoluut comfort. Dit zal mogelijk zijn op Camping Amici di Lazise, die voorstelt om een van zijn mobilhomes met ingerichte keuken, wasruimte en overdekt terras te huren. Met familie of vrienden garanderen deze verhuurstacaravans een uitzonderlijk verblijf.

Zie de camping
Belvedere Venetië - Lazise visuel 1/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 2/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 3/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 4/4
Lazise

-

Venetië
Belvedere Venetië - Lazise visuel 1/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 2/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 3/4
Belvedere Venetië - Lazise visuel 4/4

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

De 3-sterren camping Belvedere ligt in de provincie Verona in Italië, tegenover het Gardameer. Deze familiecamping aan het water belooft zijn vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf. Familiecamping aan het water in Italië met aquapark Jong en oud zullen meer dan overwonnen worden door de aanwezigheid van een enorm waterpark op Camping Belvedere. Op het terrein kan het hele gezin genieten van twee grote buitenzwembaden. Dankzij de indrukwekkende grootte van deze twee zwembaden kunt u zwemmen, ontspannen en plezier maken. Een van de zwembaden heeft twee glijbanen voor kinderen. Ligstoelen en parasols zijn natuurlijk op de afspraak en zullen vakantiegangers tevreden stellen op zoek naar nietsdoen. Het grote waterpark dat aanwezig is op de Belvedere Camping, stelt vakantiegangers van alle leeftijden in staat om momenten van puur plezier door te brengen, in een groene en onder de zoete zon van Veneto. Camping voeten in het water aan het Gardameer Wilt u een droomvakantie doorbrengen in een idyllische omgeving aan het Gardameer? Camping Belvedere zal hiervoor de ideale plek zijn dankzij de bevoorrechte locatie tegenover het grootste meer van Italië. Een prachtig zandstrand nodigt u uit om te genieten van momenten van pure ontspanning in een uitzonderlijke omgeving. Een lang houten ponton stelt u in staat om in kristalhelder water te duiken en naar believen te kalmeren. Dit kampeerverblijf aan het Gardameer is ook een gelegenheid voor diegenen die willen kitesurfen. Sportkamperen in Italië Op Camping Belvedere zullen sportliefhebbers zich niet vervelen omdat ze de mogelijkheid hebben om te genieten van de aanwezigheid van een basketbalveld, een volleybalveld, een tennisbaan en een tennisbaan. een pingponghoek. In de nabijheid van de camping zal de natuurlijke omgeving zeer bevorderlijk zijn voor het maken van prachtige

Zie de camping
Lido Venetië - Lazise visuel 1/3
Lido Venetië - Lazise visuel 2/3
Lido Venetië - Lazise visuel 3/3

Top#10

Lazise

-

Venetië
Lido Venetië - Lazise visuel 1/3
Lido Venetië - Lazise visuel 2/3
Lido Venetië - Lazise visuel 3/3

Toegang meer Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Lido is een luxe 3-sterrencamping in de buurt van Verona aan het Gardameer. De diensten van hoge kwaliteit zullen alle vakantiegangers verrukken, ongeacht hun wensen of leeftijd. Voor een comfortabel verblijf biedt Camping Lido ook volledig uitgeruste stacaravans. Kamperen met waterpark aan het Gardameer Om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben, biedt Camping Lido een enorm waterpark. Inderdaad, een gigantische ruimte gewijd aan de geneugten van water is aanwezig en zal jong en oud verrukken. Een groot verwarmd zwembad is aanwezig op het waterpark en laat u toe om te zwemmen en te ontspannen, zelfs in de koelste uren. De kinderen zullen absoluut worden overwonnen door de aquatische ruimte die aan hen is gewijd en die is uitgerust met een ondieper zwembad met glijbanen die leuker zijn dan de andere. Ondertussen kunnen de jongste kinderen zich vermaken in het speelse kinderbad dat voor hen is gereserveerd. Liefhebbers van nietsdoen kunnen gedurende deze tijd op de ligbedden van het solarium zonnebaden en genieten van momenten van pure ontspanning onder de zon van Veneto. Camping voeten in het water aan het Gardameer Vakantiegangers krijgen direct vanaf Camping Lido de kans om een prachtig strand met uitzicht op het Gardameer te bereiken. Het zoete water van het meer, schoon en fris naar believen, nodigt uit om te genieten van heerlijke badmomenten in een bevoorrechte omgeving. Er gaat niets boven loungen aan de oevers van het Gardameer en genieten van de rust om te ontspannen en je ontspannener dan ooit te voelen. Familiecamping met entertainment in de buurt van Verona Vakantiegangers hebben geen tijd om zich te vervelen op Camping Lido! Het biedt het hele gezin de mogelijkheid te genieten van allerlei soorten activiteiten en evenementen georganiseerd door een dynamisch team. Aquagym-sessies voor kinderen en volwassenen, shows, concerten en andere kleurrijke evenementen staan op het menu.

Zie de camping
Eurocamping Pacengo Venetië - Lazise visuel 1/2
Eurocamping Pacengo Venetië - Lazise visuel 2/2
Lazise

-

Venetië
Eurocamping Pacengo Venetië - Lazise visuel 1/2
Eurocamping Pacengo Venetië - Lazise visuel 2/2

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Pacengo Eurocamping ligt in de provincie Verona aan het Gardameer, het grootste meer van Italië. In kampeer- en huuraccommodaties brengen vakantiegangers een droomvakantie met familie door in de prachtige regio Veneto. Kamperen aan het Gardameer met waterpark In het hart van Camping Eurocamping Pacengo kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Op het terrein zijn twee grote zwembaden voor volwassenen aanwezig die zeer aangename zwemmomenten zullen doorbrengen. Een kinderlagune is ook aanwezig, ondiep en zo perfect voor hen om veilig te zwemmen. Op deze leuke lagune zullen kinderen genieten van de aanwezigheid van fonteinen en waterspelletjes. Een waterglijbaan is ook beschikbaar voor jongere mensen die niet zullen genieten. Onder de milde zon van Veneto kunnen vakantiegangers ontspannen en genieten van het gebruik van ligbedden en parasols die ervoor zorgen dat ze intense momenten van nietsdoen beleven. Camping voeten in het water aan het Gardameer Camping Eurocamping Pacengo ligt aan de rand van het grootste meer van Italië en is de ideale vakantieplek voor diegenen die hun vakantie in het water willen doorbrengen. Camping Eurocamping Pacengo geeft direct aan een prachtig strand, ideaal om te zwemmen en voor lange wandelingen. Er gaat niets boven loungen aan de rand van het water terwijl u een zonsondergang over het Gardameer bekijkt voor onvergetelijke momenten. Familiecamping met entertainment in Italië Het hele gezin zal veel leuke momenten kunnen doorbrengen op Camping Eurocamping Pacengo, vooral kinderen die graag lid worden van de miniclub. Deze aan hen toegewijde club biedt vele activiteiten aangepast aan hun jonge leeftijd. 'S Avonds ontmoeten jong en oud elkaar om samen te genieten van shows die worden aangeboden.

Zie de camping
Le Palme Venetië - Lazise visuel 1/3
Le Palme Venetië - Lazise visuel 2/3
Le Palme Venetië - Lazise visuel 3/3
Lazise

-

Venetië
Le Palme Venetië - Lazise visuel 1/3
Le Palme Venetië - Lazise visuel 2/3
Le Palme Venetië - Lazise visuel 3/3

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Le Palme is een familiecamping direct aan het water in Italië, gelegen aan het Gardameer in de provincie Verona. Familiecamping met waterpark in Veneto Het hele gezin kan genieten van de geneugten van water op camping Le Palme dankzij de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Inderdaad, op de site kunnen jong en oud zich vermaken en ontspannen in de zwembaden die aan hen zijn gewijd. Een groot zwembad is beschikbaar voor diegenen die baantjes willen trekken. Omdat het zwembadwater wordt verwarmd, kunnen zwemmers er op elk moment van de dag van genieten, zelfs op koelere tijden. Een kinderzwembad is ook aanwezig en is ideaal voor hen om plezier te hebben met de hoogst mogelijke beveiliging. Twee waterglijbanen zijn beschikbaar voor jongere mensen die absoluut blij zijn om plezier mee te hebben. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen en parasols beschikbaar voor liefhebbers van nietsdoen. Tijdens hun verblijf op Camping Le Palme kunnen vakantiegangers fit blijven door verschillende sporten te beoefenen die worden aangeboden. Een fitnessruimte is aanwezig met gevarieerde apparatuur, terwijl anderen liever genieten van het voetbalveld, jeu de boules of ping-pong. De kinderen zullen absoluut worden overwonnen door de speeltuin, terwijl de miniclub hen veel leuke activiteiten biedt die zijn aangepast aan hun leeftijd. 'S Avonds kunnen alle vakantiegangers elkaar ontmoeten om momenten van gezelligheid te delen tijdens kleurrijke evenementen. Huur een stacaravan aan het Gardameer Wilt u een comfortabel verblijf in het water in Italië doorbrengen? Camping Le Palme is hiervoor de ideale plek dankzij de ligging aan het Gardameer. De vakantiegangers die dit wensen, zullen de keuze voor een absoluut comfort kunnen maken door te kiezen voor het huren van een van de voorgestelde bungalows. Verschillende modellen zijn beschikbaar en aangepast aan alle wensen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Lazise

Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 1/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 2/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 3/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 4/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 5/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 6/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 7/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 8/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 9/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 10/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 11/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 12/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 13/13
Cisano di Bardolino

-

Venetië
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 1/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 2/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 3/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 4/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 5/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 6/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 7/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 8/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 9/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 10/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 11/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 12/13
Cisano / San Vito Venetië - Cisano di Bardolino visuel 13/13

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
Continental Venetië - Bardolino visuel 1/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 2/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 3/3
Bardolino

-

Venetië
Continental Venetië - Bardolino visuel 1/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 2/3
Continental Venetië - Bardolino visuel 3/3

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Continental ligt aan het Gardameer in de provincie Verona, Italië. Deze 4-sterrencamping belooft een verblijf in het water, gedurende het hele gezin. Panoramische camping aan het Gardameer met waterpark Dit is een echt complex gewijd aan de geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning die aanwezig is op de Continental Camping en vakantiegangers van alle leeftijden zullen verrassen. Inderdaad, in een absoluut ongelooflijke omgeving met een panoramisch uitzicht op het Gardameer, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Een groot modern zwembad is beschikbaar voor volwassenen en kinderen en biedt u de mogelijkheid om te zwemmen terwijl u het Gardameer bewondert. Grote hellende vlakken zullen fungeren als gigantische glijbanen waar kinderen van zullen genieten om met een gigantisch net te klimmen en vervolgens op volle snelheid te glijden. Er is ook een grote ontspanningsruimte met ligstoelen en parasols, die vakantiegangers zullen verrukken op zoek naar ontspanning die willen ontspannen terwijl ze het uitzicht op het Gardameer bewonderen. Voor het plezier van iedereen heeft het waterpark van Camping Continental ook een beachvolleybalveld en een klimstructuur. Familiecamping aan het Gardameer Door te verblijven op Camping Continental kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan het Gardameer. Het grootste meer van Italië nodigt het hele gezin uit om uitzonderlijke dagen door te brengen. Een fris en kalm water dat de zwemmers zal verrukken, een prachtige omgeving en een bevoorrecht klimaat, dat de vakantiegangers zal verrukken die toegang hebben tot dit paradijs op aarde direct vanaf de Camping Continental. Kamperen aan het Gardameer met restaurant Het is in een uitzonderlijke omgeving aan het Gardameer dat vakantiegangers hun smaakpapillen kunnen smullen. Op Camping Continental nodigt een restaurant u uit om te genieten van heerlijke gerechten direct naast het zwembad. Genieten van gerechten van hoge kwaliteit terwijl u geniet van een zonsondergang aan het Gardameer, mag vakantiegangers niet onverschillig laten.

Zie de camping
clique

U vindt hier 12 campings in Lazise en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Lazise geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Venetië, ontdekt de campings in de omgeving van Lazise, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Lazise ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Voor wie op zoek is naar een luxe camping, vindt u 1. 5 sterren camping. zeer gewild bij vakantiegangers 2 4 sterren campings met Lazise bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 5. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Lazise.

Hier is de identiteitskaart van de 12 campings in Lazise op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.


- 4 campings met een waterpark,
- 1 5-sterren campings,
- 2 4-sterren campings,
- 5 3-sterren campings,



- 12 campings met een zwembad,
- 10 campings aan een meer
- 9 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Lazise, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Lazise in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Lazise te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Lazise of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Lazise is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Lazise : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Lazise, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Venetië. Als u specifieke vragen heeft over een van de campings 12 bij Lazise en Venetië, betreffende accommodatie, entertainment of verhuur, stel uw vragen dan rechtstreeks aan de Discussiewand van de camping.Als u met uw gezin met kinderen gaat, is dit de beste camping met een waterzone in Lazise :

Camping du Parc
0 avis

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Lazise gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Lazise de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 12 campings in Lazise, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Lazise:

Camping Belvedere
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Lazise

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Lazise wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Venetië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Lazise. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Venetië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Lazise.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Lazise voor uw gezinsvakantie en Venetië!

Neue Ausflugsideen rund um Lazise