Een merk easyvoyage

Camping Boomerang

Menfi

 - 

Sicilië
Boomerang Sicilië - Menfi visuel 1/2
Boomerang Sicilië - Menfi visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Boomerang op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Boomerang ligt in de provincie Agrigento op Sicilië en nodigt uit om een kampeervakantie in het water door te brengen.

Kampeervakanties in het water op Sicilië

Wie heeft er niet gedroomd van een ontspannen vakantie aan zee op Sicilië? Camping Boomerang, vanwege de bevoorrechte locatie aan de kust, is de ideale vakantieplek voor degenen die willen genieten van het plezier van kamperen op slechts een steenworp afstand van het strand. Direct vanaf Camping Boomerang kunnen vakantiegangers inderdaad lid worden van een prachtig zandstrand. Verfrissende zwem- en ontspanningssessies worden op Camping Boomerang vereerd en vakantiegangers zullen er niet van genieten. Zodra je wakker wordt, gaat er niets boven een duik op open zee om de dag goed te beginnen. 'S Avonds zullen liefhebbers niet missen om te genieten van een zonsondergang op het strand om te genieten van een onvergetelijk romantisch moment. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben op het zand en aan de rand van het water.

Kamperen met restaurant aan zee aan de Siciliaanse kust

Tijdens hun verblijf op Camping Boomerang zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een bar-restaurant met terras. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan drankjes en geniet van lekker eten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op zee.

Vakantie kamperen in de buurt van Agrigento op Sicilië

Tijdens hun verblijf op Camping Boomerang in de provincie Agrigento kunnen vakantiegangers er gebruik van maken om de onmisbare sites te ontdekken die deel uitmaken van de rijkdom van de provincie. De beroemde Vallei van de Tempels zal liefhebbers van geschiedenis verrassen die oude tempels zullen ontdekken die zeer goed bewaard zijn gebleven, allemaal in een uitzonderlijke omgeving. In de stad Agrigento is het mogelijk om het historische centrum met zijn Grieks-Romeinse overblijfselen en het Regionaal Archeologisch Museum te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden