Een merk easyvoyage

Camping Helios

Helios Sicilië - Triscina visuel 1/4
Helios Sicilië - Triscina visuel 2/4
Helios Sicilië - Triscina visuel 3/4
Helios Sicilië - Triscina visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Helios op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Wil je de ware betekenis van het woord farniente weten? Wilt u een familievakantie aan zee doorbrengen op het prachtige eiland Sicilië? Camping Helios nodigt u uit voor een ontspannen vakantie in een aangename omgeving met uitzicht op een prachtig zandstrand.

Kamperen aan zee in Sicilië met zwembad

Vakantiegangers die in het koele water van een zwembad willen zwemmen terwijl ze het uitzicht op zee bewonderen, worden door Camping Helios veroverd. Deze familiecamping op Sicilië nodigt zijn gasten niet alleen uit op een toplocatie aan zee, maar ook om rustig te zwemmen in het zwembad in de omheining. Dus op een steenworp afstand van het strand kunnen gasten van Camping Helios genieten van hun eigen zoetwaterzwembad en genieten van geweldige momenten van spelen en ontspanning.

Kamperen op het strand in Sicilië

Om optimaal te genieten van uw vakantie op Sicilië, gaat er niets boven directe toegang tot de zee. Inderdaad, direct vanaf de camping, is het mogelijk om een prachtig zandstrand te bereiken waar kinderen plezier zullen hebben en ouders zullen ontspannen. De verfrissende duik zal het meest plezierig zijn op warme zomerdagen en niets beters dan genieten van een zonsondergang met uitzicht op zee om uw batterijen op te laden.

Huur een bungalow aan zee in Sicilië

Wilt u comfortabel blijven met uitzicht op zee aan de Siciliaanse kust? Camping Helios biedt verhuur van bungalows en stacaravans, volledig uitgerust en daarom perfect om u thuis te voelen in een bevoorrechte en exotische omgeving. Paren, familie of vrienden, deze huuraccommodaties zijn perfect voor een comfortabel verblijf in privacy dicht bij de zee.

Campings in de buurt

Populairste steden