Een merk easyvoyage

Camping La Palma

Menfi

 - 

Sicilië
Camping La Palma Sicilië - Menfi visuel 1/3
Camping La Palma Sicilië - Menfi visuel 2/3
Camping La Palma Sicilië - Menfi visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Palma op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Bezoek Camping La Palma in de provincie Agrigento voor een geslaagde vakantie op Sicilië, op slechts een steenworp afstand van de zee.

Natuurkamperen aan zee in Sicilië

De wonderen van Sicilië zullen geen geheimen hebben voor de gelukkigen die ervoor hebben gekozen om hun vakantie op Camping La Palma door te brengen. Inderdaad, sinds de camping zullen de natuurliefhebbers met veel plezier een rijk en prachtig gebied ontdekken. De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door zandduinen en riet die samen een landschap van hoge ecologische waarde vormen. De wind vormt constant dit duinlandschap dat de ogen van wandelaars zal verrukken. Weelderige vegetatie groeit in het gebied en vakantiegangers kunnen genieten van palmbomen en zee-lelies. Het afgelegen strand toegankelijk vanaf Camping La Palma is de thuisbasis van vele diersoorten zoals de moerasschildpad en de zeeschildpad. Kleine witte kiezelstenen bedek het strand en liefhebbers van nietsdoen zullen met veel plezier genieten van deze uitzonderlijke omgeving.

Deze bevoorrechte locatie van Camping La Palma is ideaal voor natuurliefhebbers die in de voetsporen van zeeschildpadden kunnen treden.Vanaf Camping La Palma is het mogelijk om een 600 m baan te volgen op een zeer rustig kustpad waar de schildpadden leggen hun eieren.

In de buurt van Camping La Palma zal het mogelijk zijn om het dorp Porto Palo te bereiken. Dit kustplaatsje is oud en charmant en nodigt uit om te wandelen in de haven en de smalle straatjes. In dit dorp kunnen bezoekers de anticorsaro uitkijktoren bewonderen die opvalt vanaf de top van de heuvel en uitkijkt over het dorp en de zee. 'S Avonds zal het zeer aangenaam zijn om de Siciliaanse zonsondergang in een idyllische omgeving te bewonderen.

Appartement te huur in Sicilië

Op het terrein van Camping La Palma is het mogelijk om een zeer comfortabel verblijf door te brengen in een bevoorrechte omgeving. Er gaat niets boven het huren van een appartement op Sicilië om volop te genieten van uw vakantie. De appartementen aangeboden door de camping zijn zeer comfortabel en hebben kamers, een uitgeruste keuken, een badkamer en een groot terras.

Campings in de buurt

Populairste steden