Een merk easyvoyage

Camping Cala Ginepro

Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 1/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 2/3
Camping Cala Ginepro Sardinië - Orosei visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cala Ginepro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Cala Ginepro nodigt vakantiegangers uit om te verblijven in een volledig uitgeruste bungalow in een bevoorrechte omgeving midden in de natuur op Sardinië.

Kamperen in de natuur in de buurt van de zee op Sardinië

Camping Cala Ginepro nodigt vakantiegangers uit om in een uitzonderlijke omgeving te verblijven. Dit laatste maakt inderdaad deel uit van de plaats van gemeenschapsbelang Berchidda-Bidderosa. Deze site is een ruimte gewijd aan het behoud van de biodiversiteit en maakt deel uit van het ecologische netwerk van Natura 2000. Niet minder dan 2639 hectare zijn verdeeld over de gemeenten Siniscola en Orosei. In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers de duinen en het voorgebergte van Capo Comino bewonderen, evenals de stranden en wetlands van Berchidda, Biderrosa en Sa Curcurica. Tegenover de camping nodigen de stranden en duinen u uit om uitzonderlijke momenten in een bevoorrechte omgeving door te brengen. Tijdens hun verblijf op Camping Cala Ginepro kunnen vakantiegangers genieten van ongerepte natuur en een adembenemend uitzicht dat veel herinneringen in gedachten zal houden.

Familiecamping met entertainment op Sardinië

Tijdens hun zomervakantie op Camping Cala Ginepro kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's aangeboden door een dynamisch team. Om aan alle wensen te voldoen, biedt Camping Cala Ginepro een breed scala aan activiteiten aangepast aan alle leeftijden. Kinderen en ouders kunnen zich tijdens hun verblijf ontspannen en vermaken. Dagelijks kunnen diegenen die wensen tonische ochtenden doorbrengen door deel te nemen aan spierontwaakingssessies, wateraerobics en kanotochten. Kinderen zullen genieten van picknicks en spelletjes op het strand.

'S Middags zullen atleten de deelname aan verschillende toernooien niet missen die geweldige momenten van plezier en gezelligheid beloven. Gedurende deze tijd zullen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten met tekenen, lezen, ecologische wandeling en educatief pad. De avonden beloven ook kleurrijk te zijn in het Cala Ginepro Camp dankzij avondshows, cabaretavonden, concerten en andere thema-avonden.

Campings in de buurt

Populairste steden