Een merk easyvoyage

Camping Sardinia Cala Gonone

Sardinia Cala Gonone Sardinië - Cala Gonone visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sardinia Cala Gonone op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 10/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 42

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sardinia Cala Gonone ligt in de Golf van Orosei op Sardinië en nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in de weelderige natuur op slechts een steenworp afstand van de stranden.

Natuurcamping in Sardinië met zwembad

Vakantiegangers die dromen van vrede en rust zullen meer dan overwonnen worden door de ontspannen omgeving van Camping Sardinië Cala Gonone. Dit laatste biedt vooral zijn klanten de mogelijkheid om te genieten van een badzone die het geluk van alle liefhebbers van nietsdoen zal opvullen. Een mooi en groot zwembad is aanwezig, ondiep zodat ook de kleinsten kunnen genieten. Dit zwembad is ideaal om af te koelen en te genieten van totale ontspanning terwijl u de omliggende landschappen bewondert. Tussen de mediterrane vegetatie en heuvels, is Camping Sardinië Cala Gonone een oase van rust die ten volle van de vakantiegangers kan genieten door lid te worden van het zwembad van deze laatste. In het zwembad is een eiland waarop een majestueuze boom groeit die een gevoel van natuur in het zwembad geeft. Tussen het zwemmen door zullen vakantiegangers genieten van het zonnebaden in de zon of rusten in de schaduw van bomen.

Kamperen aan zee in Sardinië

Door te verblijven op Camping Sardinië Cala Gonone kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie nabij de stranden. Camping Sardinia Cala Gonone ligt in de prachtige Golf van Orosei en nodigt uit om ongelooflijke landschappen tussen de Middellandse Zee en majestueuze kliffen te bewonderen. In een mum van tijd kunnen vakantiegangers zich bij de stranden aansluiten en bevoorrechte zwemmomenten beleven in kalm en schoon water. Sommige partners van Camping Sardinië Cala Gonone bieden uitrusting en bootverhuur om nog meer te genieten van de geneugten van de zee.

Huur een bungalow aan zee in Sardinië

Op Camping Sardinië Cala Gonone kunnen stelletjes, families en vriendengroepen kiezen voor een absoluut comfortabel verblijf met de houten bungalows die te huur zijn. Deze accommodaties zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 2 tot 5 vakantiegangers en hebben allemaal een eigen badkamer, een keuken en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden