Een merk easyvoyage

Camping Cappuccini

Cappuccini Venetië - Peschiera del Garda visuel 1/3
Cappuccini Venetië - Peschiera del Garda visuel 2/3
Cappuccini Venetië - Peschiera del Garda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cappuccini op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Cappuccini is gelegen in de provincie Verona in Italië. Deze 4-sterren familiecamping nodigt u uit voor een droomvakantie aan het Gardameer.

Kamperen aan het Gardameer met zwembad

Tijdens hun verblijf op de 4-sterren camping Cappuccini kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een ruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen. Inderdaad, zowel op de camping zelf, kunnen kinderen en volwassenen genieten van een duik in het mooie en grote buitenzwembad dat aanwezig is. Zwemmen, plezier maken of ontspannen, het zwembad van Camping Cappuccini vervult alle wensen. Met het grote zwembad is een peuterbad geschikt voor de kleintjes waarmee ze zich met maximale veiligheid in het water kunnen amuseren. Rond de zwembaden kunnen vakantiegangers ontspannen met het gebruik van ligstoelen die voor hen beschikbaar zijn.

Op Camping Cappuccini zullen kinderen graag een speeltuin voor hen ontdekken. Met deze speelse buitenruimte kan de jongste vriendschap sluiten en vertrekken met veel herinneringen.

4-sterrencamping aan het Gardameer

Door de gekozen locatie van Camping Cappuccini aan het Gardameer kunnen vakantiegangers zich onmiddellijk bij dit laatste aansluiten. Een prachtig strand is inderdaad toegankelijk voor vakantiegangers die zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen in een uitzonderlijke omgeving. Het zal zelfs mogelijk zijn om volop te genieten van de geneugten van water, om een waterfiets te huren en geweldige wandelingen te maken.

Huur een stacaravan aan het Gardameer

Op Camping Cappuccini kunnen diegenen die dit wensen comfortabele, volledig uitgeruste stacaravans huren. Woonkamer, kitchenette, slaapkamers, badkamer en terras, vakantiegangers verblijven in het meest complete comfort en in een uitzonderlijke omgeving op Camping Cappuccini.

Campings in de buurt

Populairste steden