Een merk easyvoyage

Camping Città di Bologna

Città di Bologna Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Città di Bologna op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/01

  • Sluitingsdatum: 18/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 92

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Città di Bologna ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in Bologna in de regio Emilia Romagna in Italië.

Camping in Bologna met zwembad

Wilt u een aangename vakantie doorbrengen in Bologna en genieten van de geneugten van zwemmen? Camping Città di Bologna biedt zijn gasten een zeer aangename tijd dankzij de aanwezigheid van een buitenzwembad dat het hele gezin zal verrukken. Dit buitenzwembad verfrist jong en oud op warme zomerdagen. Het royale gedeelte van dit zwembad is ideaal voor zwemliefhebbers die niet zullen aarzelen om baantjes te trekken. Ondertussen krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar nietsdoen de mogelijkheid om te ontspannen op het solarium met ligbedden. Deze buitenruimte gewijd aan rust en zwemmen belooft bevoorrechte momenten tijdens de vakantie in Bologna.

Kamperen in Bologna met restaurant

Tijdens hun verblijf op Camping Città di Bologna kunnen vakantiegangers feesten dankzij de aanwezigheid van een klassiek Bolognese restaurant. Comfortabel geïnstalleerd, zullen de klanten van de camping dus traditionele gerechten kunnen proeven. Een pizzeria is ook aanwezig en biedt heerlijke pizza's om ter plaatse te eten of mee te nemen.

Kamperen met fitnessruimte in Bologna

Op de Camping Città di Bologna kunnen vakantiegangers die fit willen blijven genieten van de aanwezigheid van een fitnessruimte. De nieuwste generatie apparaten zijn beschikbaar en werken op verschillende delen van het lichaam.

Vakantie kamperen in Bologna

Een verblijf op Camping Città di Bologna is de perfecte gelegenheid voor vakantiegangers om Bologna te ontdekken, een unieke en onnavolgbare stad. De rijkdom van deze stad, zijn culturele initiatieven en zijn dynamiek zullen ervoor zorgen dat bezoekers zich nooit zullen vervelen. Liefhebbers van geschiedenis en architectuur zullen genieten van het bewonderen van verschillende monumenten, romaanse huizen en andere bezienswaardigheden die u niet mag missen. Dit verblijf in Bologna zal ook fijnproevers verrassen die kunnen genieten van typische en heerlijke gerechten zoals tortellini in brodo, tagliatelle met vleessaus of de beroemde mortadella.

Populairste steden