une marque easyvoyage

Camping Colleverde

Siena

 - 

Toscane
Colleverde Toscane - Siena visuel 1/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 2/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 3/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 4/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 5/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 6/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 7/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 8/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 9/10
Colleverde Toscane - Siena visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Colleverde op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 331

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

In Italië, in de regio Toscane, biedt de 3-sterren camping Colleverde u de schoonheden van Siena vanaf het groene landgoed van 5,5 hectare, gelegen op een terras op een beboste heuvel.


Op deze camping met panoramisch zicht op Siena, kunt u verblijven in mobilhomes met of zonder keuken voor 2 tot 5 personen of in tentenbungalows voor maximaal 6 vakantiegangers, allemaal uitgerust met terras met woonkamer of tuin. U kunt uw caravans, campers en tenten ook installeren op plaatsen, schaduwrijk, halfschaduw of zonnig, met of zonder elektriciteit. Merk op dat er op de camping een serviceterrein voor campers aanwezig is.


Om uw verblijf te verbeteren, vindt u op het terrein een zwembad omgeven door ligbedden, een speeltuin voor peuters en pingpongtafels.

Daarnaast organiseert de camping regelmatig begeleide excursies om u te helpen de omgeving te ontdekken.

Om dorst en eetlust te vullen, opent de restaurant-pizzeria met lokale specialiteiten zijn deuren voor lunch en diner in de kamer met airconditioning of op het schaduwrijke terras, de bar biedt verschillende cocktails en de supermarkt met brood verwelkomt u om uw aankopen te doen dagelijks.

Goed om te weten: een bushalte direct voor de camping zorgt ervoor dat u gemakkelijk het historische centrum van de stad kunt bereiken.


Vanaf deze camping op slechts 2,5 km van de beroemde Toscaanse stad, wandel door de middeleeuwse straten en bezoek de musea, de kathedraal en het Piazza del Campo, mis niet om in juli of augustus aanwezig te zijn bij de beroemde paardenrace, de Palio, of, ver van de stedelijke drukte, ga naar de heuvels van Chianti en zijn beroemde wijngaarden om een aantal goede wijnen te proeven!

Campings in de buurt

Populairste steden