Een merk easyvoyage

Camping Le Soline

Le Soline Toscane - Casciano visuel 1/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 2/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 3/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 4/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 5/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 6/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 7/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 8/9
Le Soline Toscane - Casciano visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Soline op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

De camping Le Soline is gelegen in Casciano in Toscane. Genesteld in groene heuvels, nodigt het uit om een aangenaam verblijf met familie door te brengen, op een camping als in een stacaravan.

Kamperen in Toscane met zwembad

Om optimaal te genieten van uw vakantie in Toscane, gaat er niets boven genieten van prachtige landschappen vanuit een verfrissend zwembad. De warme zomerdagen in deze regio van Zuid-Italië zijn ideaal voor het doorbrengen van aangename momenten met het gezin aan het zwembad dat wordt verzorgd door camping Le Soline. Vakantiegangers zullen blij zijn om twee prachtige zwembaden te ontdekken, een voor volwassenen en een voor kinderen. Door het royale gedeelte van het grote zwembad kunnen zwemliefhebbers baantjes trekken terwijl kinderen zich vermaken in het kleine zwembad dat aan hen is gewijd. Rondom de zwembaden nodigt een groot betegeld terras uit om te genieten van de aanwezigheid van ligstoelen en parasols voor degenen die willen zonnebaden of uitrusten in de schaduw. De camping Le Soline biedt vakantiegangers ook de mogelijkheid om momenten van absolute ontspanning door te brengen dankzij de overdekte en verwarmde jacuzzi voor maximaal 12 personen. Deze hot tub is ideaal om te ontspannen terwijl u geniet van een duidelijk zicht op de groene omgeving. Alle zwembaden hebben nachtverlichting, waardoor vakantiegangers tot middernacht in de zomer kunnen zwemmen. Games, animaties en wedstrijden worden voorgesteld op het water en zorgen voor geweldige momenten van amusement.

Familie vakanties in Toscane

Vakantiegangers zullen genieten van hun vakantie in Toscane om te genieten van verschillende activiteiten in een bevoorrechte omgeving. Natuurliefhebbers zullen genieten van prachtige wandelingen door het bos en mountainbiketochten. Sommigen zullen het waarderen om prachtige dorpen zoals Casciano, Murlo, Vallerano, Montepscini en Crevole te kunnen bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden