Een merk easyvoyage

Camping Ecochiocciola

Ecochiocciola Emilia Romagna - Montese visuel 1/4
Ecochiocciola Emilia Romagna - Montese visuel 2/4
Ecochiocciola Emilia Romagna - Montese visuel 3/4
Ecochiocciola Emilia Romagna - Montese visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ecochiocciola op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ecochiocciola ligt in het noorden van Italië in de regio Emilia Romagna. Deze familiecamping biedt verschillende huuraccommodaties, zoals bungalows en chalets, evenals enkele ongewone accommodaties.

Camping met zwembad in Noord-Italië

Camping Ecochiocciola nodigt zijn gasten uit om te genieten van de geneugten van water tijdens hun verblijf. Inderdaad, onder de zon van Noord-Italië zullen jong en oud de aanwezigheid van een buitenzwembad waarderen. Met deze laatste kunnen van juni tot september geweldige momenten worden gedeeld met familie en vrienden. Aan de rand van het water kunnen liefhebbers van nietsdoen op zoek naar ontspanning zonnebaden dankzij de aanwezigheid van ligstoelen die tot hun beschikking staan. In Italië zijn de eenvoudige geneugten vaak de beste, en om af te wisselen tussen zwem- en ontspanningssessies is de garantie om te profiteren van deze beroemde Italiaanse Dolce Vita.

Kamperen in Italië met restaurant

De meeste fijnproevers weten dat Italië een droombestemming is om te genieten van meer heerlijke gerechten dan andere. De Italiaanse gastronomie, tegelijk eenvoudig, vriendelijk en lekker, staat op het rendez-vous van Camping Ecochiocciola en nodigt zijn gasten uit om aan zijn restaurant te komen zitten. Een traditionele regionale keuken wordt voorgesteld, lekker en creatief voor het plezier van jong en oud. Op de Camping Ecochiocciola zullen vakantiegangers niet alleen hun smaakpapillen reizen naar Italië, maar ook naar andere exotische bestemmingen dankzij de etnische keuken geleerd tijdens de reizen van de teamleden.

Huur een boomhut in Noord-Italië

Wilt u een comfortabel en ongewoon verblijf in Italië doorbrengen? Camping Ecochiocciola biedt vakantiegangers aan om een boomhut te huren voor een onvergetelijke ervaring. In een aangename omgeving zullen paren die een romantisch en ongewoon verblijf in Italië willen doorbrengen genieten van deze ecologische hut met verlichting en een warm watersysteem dat rechtstreeks door de zon wordt aangedreven. Wat een genot om te genieten van het uitzicht op de bergen en de rust van de natuur! Voor absoluut comfort heeft deze boomhut een toilet en een douche.

Campings in de buurt

Populairste steden