Een merk easyvoyage

Camping Riva del Setta

Riva del Setta Emilia Romagna - Bologna visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Riva del Setta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Riva del Setta ligt in het hart van de provincie Bologna in Italië en nodigt uit tot een aangenaam verblijf in de buurt van deze uitzonderlijke stad, rijk aan een groot cultureel en culinair erfgoed. Veel heerlijke specialiteiten wachten op de meest gastronomische vakantiegangers die besloten hebben Bologna te verkennen.

Kamperen in Bologna met buitenzwembad

Camping Riva del Setta ligt in de provincie Bologna, in een aangename omgeving en een mild klimaat dat ideaal is om te zwemmen. Op de camping zelf zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een buitenzwembad kunnen waarderen, verfrissend naar believen en met uitzicht op een groene omgeving. Dit ruime zwembad laat het hele gezin zeer aangename momenten delen tussen zwemmen, spelen en ontspanning. Een ijsverkoper is aanwezig aan de rand van het zwembad, wat zowel jong als oud zeer zal waarderen. Tussen zwemmen door gaat er niets boven loungen in de zon voor onvergetelijke ontspannende sessies.

Kamperen met pizzeria in Bologna

Vakantiegangers zullen zeker genieten van hun verblijf op Camping Riva del Setta. Dit laatste biedt zijn klanten inderdaad de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een pizzeria binnen de muren van de camping. Onmogelijk om vakantie door te brengen in Italië zonder dit essentiële gerecht van de Italiaanse gastronomie te proeven. In de bar van de camping kunt u aangename momenten doorbrengen met vrienden in een vriendelijke sfeer. Degenen die willen koken of verschillende benodigdheden willen kopen, zullen profiteren van de aanwezigheid van een levensmiddelenwinkel op Camping Riva del Setta.

Kamperen in Bologna met tennisbaan

Tijdens hun verblijf op Camping Riva del Setta kunnen vakantiegangers sporten terwijl ze genieten van de aanwezigheid van een tennisbaan. Het zal voor fans van deze sport leuk zijn om op elk moment te spelen.

Campings in de buurt

Populairste steden