Een merk easyvoyage

Camping Fiorina

Fiorina Calabria - Ricadi visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fiorina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking

Know-All-About-Camping

Gelegen in Ricadi, in de regio Calabrië in Italië, geeft het campingdorp Fiorina u een afspraak op de verhoogde grond direct uitzicht op het strand van Capo Vaticano, tussen fijn zand en doorschijnend water.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot een privéstrand, kunt u verblijven in appartementen, studio's of stacaravans met airconditioning - sommige met uitzicht op zee - ontworpen voor 2 tot 5 vakantiegangers en met terras. of balkon ingericht voor de meerderheid, of in caravans uitgerust - zonder sanitair - van 4 plaatsen. Je zult ook in staat zijn om je caravans, campers en tenten op min of meer schaduwrijke plaatsen te installeren, met elektriciteit in optie betalen.


Om aangename momenten door te brengen, biedt de camping een speeltuin voor peuters, fietsen te huur, gezellig avondentertainment en een gemeenschappelijke ruimte met televisie. Het strand, direct toegankelijk, zal bevorderlijk zijn voor vele andere activiteiten zoals duiken, kanoën of windsurfen - uitrusting te huur - of gewoon zwemmen en luieren in de zon. U kunt ook parasols en ligstoelen huren om van het strand te genieten.

Eindelijk kunt u op de camping zelfs een bar met tafelvoetbal en een supermarkt hebben.

Goed om te weten: pendeldienst van / naar de luchthaven tegen een toeslag!


Vanaf deze camping met vriendelijk personeel kunt u de vuurtoren Capo Vaticano (2,5 km) of het heiligdom van Santa Maria dell'Isola (7,5 km) bewonderen en genieten van een boottocht om een dag door te brengen in binnen de Eolische eilanden!

Campings in de buurt

Populairste steden