Een merk easyvoyage

Camping Residence Esmeraldo

Residence Esmeraldo Calabria - Ricadi visuel 1/4
Residence Esmeraldo Calabria - Ricadi visuel 2/4
Residence Esmeraldo Calabria - Ricadi visuel 3/4
Residence Esmeraldo Calabria - Ricadi visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Residence Esmeraldo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 28/04

  • Sluitingsdatum: 02/11

  • Locations-number-locatif 60


Know-All-About-Camping

Residence Esmeraldo ligt op een steenworp afstand van de zee en nodigt u uit voor een droomvakantie aan de Calabrische kust in Italië.

Vakantie aan zee in Calabrië

Door te verblijven in Residence Esmeraldo kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie in een idyllische omgeving aan de Calabrische kust. In de provincie Vibo Valentia kunnen liefhebbers van ontspanning en zwemmen een betoverende omgeving ontdekken tegenover Stromboli en de Eolische eilanden. Dus, dicht bij de Residence Esmeraldo, kunnen jong en oud zich aansluiten bij een prachtig zandstrand aan de voet van de kliffen van de kust. Het kristalheldere water nodigt u uit om te genieten van heerlijke badmomenten en het warme, fijne zand belooft uitstekende ontspanning. Dit strand is perfect om momenten met familie te delen dankzij het zand waarop de kinderen kunnen spelen en de ondiepe diepte van het water die voor een betere beveiliging voor hen zorgt. De Residence Esmeraldo zal de ideale vakantiebestemming zijn voor een verblijf in water in Calabrië.

Residentie in Calabrië met zwembad

Voor degenen die willen genieten van de geneugten van direct zwemmen op het terrein, is er een prachtig buitenzwembad aanwezig in de Residence Esmeraldo. In het royale gebied kunt u zwemmen en ontspannen. Ligbedden rondom het zwembad en u kunt ontspannen voor bevoorrechte momenten van ontspanning. Zodat de jongste kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, begeleidt een kinderbad het grote zwembad. Met dit kleine zwembad kan de jongste ook een droomvakantie doorbrengen in Calabrië.

Na een ochtend of een middag rijk aan zwemmen en ontspanning, kunnen vakantiegangers elkaar ontmoeten aan de tafel van het restaurant in de Residence Esmeraldo. In een bevoorrechte omgeving kunnen jong en oud feesten.

Campings in de buurt

Populairste steden