Een merk easyvoyage

Camping Il Giardino degli Ulivi

Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 1/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 2/3
Il Giardino degli Ulivi Venetië - Lazise visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Giardino degli Ulivi op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 06/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Il Giardino degli Ulivi ligt in Veneto in de provincie Verona in Italië en nodigt u uit om te genieten van een toplocatie aan het Gardameer.

Camping nabij het Gardameer met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Il Giardino degli Ulivi zullen vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen meer dan blij zijn om een prachtig buitenzwembad tot hun beschikking te hebben. Dit verfrissende zwembad ligt op een groot grasveld en is ideaal om te ontspannen op warme zomerdagen. Jong en oud zullen genieten van plezier en ontspanning, allemaal op loopafstand van het Gardameer in een bevoorrechte omgeving. Ligbedden en parasols begeleiden het zwembad voor liefhebbers van nietsdoen.

Gastronomische vakantie in Italië

Op Camping Il Giardino degli Ulivi zal het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous zijn. Vakantiegangers kunnen tijdens hun verblijf genieten van verse producten zoals perziken, kiwi's, druiven, kersen, abrikozen, extra vergine olijfolie en Garda-wijn. Al deze kwaliteitsproducten worden op het terrein van de familieboerderij van Camping Il Giardino degli Ulivi geteeld. Snacks worden ook aangeboden en laten u genieten van het terras terwijl u het Gardameer bewondert. De meest gastronomische zal worden veroverd door schotels van vleeswaren, bruschetta en proeverijen van vers fruit, olijfolie en wijn.

Huur een bungalow aan het Gardameer

Vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort zullen zeker kiezen voor het huren van een bungalow op Camping Il Giardino degli Ulivi. de laatste biedt alle comfort accommodatie voor maximaal 6 personen met slaapkamers, een woonkamer, een kitchenette, een badkamer en een tuin met tafel en stoelen.

Kampeervakanties in de buurt van Verona

Wie heeft er nog nooit gehoord van Verona, beroemd gemaakt door Shakespeare die Romeo en Julia organiseerde? De nabijheid van Camping Il Giardino degli Ulivi met deze romantische stad zal vakantiegangers in staat stellen om te verkennen. De te bezoeken locaties ontbreken niet en het is mogelijk om het huis van Julia, de kathedraal Santa Maria Matricolare, Piazza delle Erbe, Ponte Scaligero of het Romeinse amfitheater te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden