Een merk easyvoyage

Camping International Rimini

International Rimini Emilia Romagna - Rimini visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping International Rimini op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 94

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping International Rimini is een familiecamping aan de Adriatische Zee in Italië. De toplocatie en hoogwaardige services zullen jong en oud verrukken.

Kamperen voeten in het water in Rimini

Wilt u een kampeervakantie aan zee in Rimini doorbrengen? Camping International Rimini is hiervoor de ideale keuze. Deze familiecamping ligt direct aan zee en nodigt zijn gasten uit om te genieten van een toplocatie met directe toegang tot het strand. Zodat vakantiegangers veilig het zandstrand kunnen bereiken zonder de weg over te steken, is er een privé-onderdoorgang voor hen beschikbaar. Het geluk zal totaal zijn voor de klanten van Camping International Rimini die hele dagen Italiaanse luiheid kunnen oefenen onder de zon van Emilia Romagna. Koppels zullen in staat zijn om heel speciale momenten in de liefde te leven terwijl ze vanaf het strand romantische zonsondergangen bewonderen.

Familiecamping in Rimini met kinderclub

Het hele gezin heeft de zekerheid om een droomvakantie op Camping International Rimini door te brengen, vooral kinderen die een groot aantal mogelijke activiteiten zullen hebben. Verschillende kinderclubs zijn aanwezig en nodigen kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen uit om te komen genieten van activiteiten en evenementen die zijn afgestemd op hun wensen, allemaal onder toezicht van ervaren personeel. De tieners zijn niet vergeten, want ook zij kunnen lid worden van hun eigen club en deelnemen aan sportspellen op het strand, aperitiefspellen en discofeesten. Volwassenen zullen ook genieten van vriendelijk entertainment dat zorgt voor een kleurrijk verblijf.

Huur een stacaravan aan zee in Italië

Op Camping International Rimini kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om een stacaravan te huren op een steenworp afstand van het strand. Deze accommodaties zijn beschikbaar in verschillende modellen, zijn volledig uitgerust en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt aan de Adriatische Zee.

Campings in de buurt

Populairste steden