Een merk easyvoyage

Camping La Focetta Sicula

Camping La Focetta Sicula Sicilië - Sant'Alessio Siculo visuel 1/5
Camping La Focetta Sicula Sicilië - Sant'Alessio Siculo visuel 2/5
Camping La Focetta Sicula Sicilië - Sant'Alessio Siculo visuel 3/5
Camping La Focetta Sicula Sicilië - Sant'Alessio Siculo visuel 4/5
Camping La Focetta Sicula Sicilië - Sant'Alessio Siculo visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Focetta Sicula op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Focetta Sicula ligt op een bevoorrechte locatie aan de Siciliaanse kust en nodigt uit om een volledig uitgeruste bungalow te huren voor een droomvakantie op Sicilië.

Kamperen met je voeten in het water op Sicilië

Camping La Focetta Sicula zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de geneugten van de zee aan de Siciliaanse kust. Camping La Focetta Sicula nodigt u inderdaad uit om te genieten van een droomlocatie in een van de mooiste badplaatsen aan de oostkust van het eiland. Vanaf Camping La Focetta Sicula kunnen vakantiegangers genieten van privétoegang tot een prachtig strand waar het zeer aangenaam is om te ontspannen voor een uitzonderlijke ontspanning. Het fijne en warme zand en de kristalheldere zee zullen de vakantiegangers maximaal geluk brengen, die aangename zonnebaden en verfrissend zwemmen kunnen afwisselen. In een betoverende omgeving op Sicilië kunnen vakantiegangers genieten van een droomvakantie in het water dankzij Camping La Focetta Sicula en de bevoorrechte locatie. Dankzij de bevoorrechte locatie van de camping kunnen liefhebbers van wateractiviteiten ook snorkelen, duiken of jetskiën.

Vanaf camping La Focetta Sicula kunnen kampeerders genieten van hun vakantie op Sicilië. De droomlocatie van de camping biedt inderdaad gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor u gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Oost-Sicilië kunt ontdekken, zoals Castelmola, Taormina, Kloven van Alcantara of de jachthaven van Riposto. Natuurliefhebbers zullen het prachtige natuurpark Etna niet missen. Geschiedenisliefhebbers zullen worden uitgenodigd om archeologische en historische sites zoals Syracuse, Catania en Ortigia te bezoeken.

Familiecamping op Sicilië

Tijdens hun verblijf op Sicilië op Camping La Focetta Sicula zullen jong en oud zich nooit vervelen. Voor de jongste gasten is er een speeltuin, een videogamer, tafeltennis en tafelvoetbal. Karaoke-avonden worden aangeboden in de Lounge Bar en zorgen ervoor dat iedereen plezier en plezier heeft.

Campings in de buurt

Populairste steden