Een merk easyvoyage

Camping Azzurro

Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 1/2
Azzurro Trento-al-adige - Ledro visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Azzurro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 6


Know-All-About-Camping

Camping Azzurro ligt in de regio Trentino-Alto Adige in Italië, op een toplocatie aan het Ledromeer en nodigt het hele gezin uit om ervan te genieten.

Camping in Noord-Italië met buitenzwembad

Welke betere manier om van uw vakantie in Italië te genieten dan om te genieten van de geneugten van zwemmen naar believen? Dit is het geval op Camping Azzurro. Het nodigt zijn vakantiegangers uit om te genieten van het prachtige zwembad dat het hen biedt. Dit grote zwembad met meer dan royale ruimte is ideaal om te zwemmen, voor de lol of gewoon om te ontspannen. Het zoete water van het zwembad zal perfect trouwen met het milde klimaat van Trentino. Een houten terras omringt het zwembad en heeft ligstoelen die de beste vrienden zijn van liefhebbers van nietsdoen. Er is niets beter dan tussen de zwemmen in te zonnebaden om volop te genieten van uw kampeervakantie in Noord-Italië.

Italiaanse camping aan het meer

Tijdens hun verblijf op Camping Azzurro zullen vakantiegangers die genieten van waterplezier meer dan overwonnen worden door de toplocatie van Camping Azzurro. Gelegen aan het Ledromeer, is het een ideaal startpunt voor sporten zoals windsurfen, zeilen en vissen. In de omgeving kunt u ook genieten van de natuurlijke omgeving om te wandelen, fietsen, canyoning of paragliding.

Huur een appartement aan het meer in Italië

Wilt u genieten van maximaal comfort in een uitzonderlijke omgeving in Noord-Italië? Camping Azzurro biedt iedereen die een van zijn appartementen wenst te huren alle comfort. Deze accommodaties zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij het Ledromeer. Voor een romantisch uitje, met familie of vrienden, gaat er niets boven het kiezen van de appartementen aangeboden door Camping Azzurro. Traditionele campings worden ook aangeboden en nodigen u uit om te ontspannen.

Campings in de buurt

Populairste steden