Een merk easyvoyage

Camping Lucherino

Lucherino Toscane - Cinigiano visuel 1/4
Lucherino Toscane - Cinigiano visuel 2/4
Lucherino Toscane - Cinigiano visuel 3/4
Lucherino Toscane - Cinigiano visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lucherino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Wilt u een ontspannen vakantie doorbrengen in Toscane? Om te ontsnappen aan het lawaai van de stad en de dagelijkse commotie? Camping Lucherino nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in een bergachtige en groene omgeving in het hart van Toscane.

Familiecamping met zwembad in Toscane

In een groene omgeving in het hart van Toscane kunnen gasten van Camping Lucherino genieten van het plezier van zwemmen. Camping Lucherino biedt zijn gasten zelfs een prachtig zwembad op menselijke schaal, waarvan de frisheid jong en oud zal verrassen op warme zomerdagen. Dit zwembad is ondiep, het hele gezin kan genieten, ouders als kinderen. Na een goede duik is er niets beters dan zonnebaden aan de waterkant om de echte Italiaanse dolce vita te leren kennen! Verloren in een groene omgeving, is het zwembad van Camping Lucherino als afgesneden van de rest van de wereld, waardoor zwemmers een echt gevoel van rust krijgen.

Gastronomisch verblijf in Toscane

Het restaurant van Camping Lucherino wordt erkend als een essentiële plek voor de lokale gastronomie en nodigt u uit om comfortabel te zitten en te genieten van heerlijke gerechten in een bevoorrechte omgeving. De chef-kok van het restaurant biedt goede gerechten zoals champignonsoep, everzwijn "met scottiglia" of Tortelli, gevulde pasta die een bezoek waard zijn. Door vooraf te reserveren, is het mogelijk voor diegenen die willen genieten van een heerlijk menu op basis van zeevruchten. Alle gebruikte producten zijn van hoge kwaliteit, inclusief de uitstekende olijfolie van dezelfde heuvels die de Camping Lucherino beschermen. Fijnproevers kunnen ook genieten van Monticello-brood, vlees, kaas, vleeswaren en lokale wijnen. Pizzaliefhebbers kunnen feestvieren dankzij de aanwezigheid van een pizzaiolo die zich naar wens voorbereidt op basis van alle wensen. Er gaat niets boven een onvergetelijke tijd genieten van deze heerlijke gerechten op het grote overdekte terras van het restaurant dat een adembenemend uitzicht op een adembenemende zonsondergang biedt.

Populairste steden