Een merk easyvoyage

Camping Marina di Massa : De gids 12 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Marina di Massa

Camping Taimì - Toscane - Marina di Massa - 609€/sem

Toscane

Vanaf 609 /week

Marina di Massa Camping Taimì

Camping Marina di Massa : De gids - 5 campings à comparer

Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 3/3
Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Camping Taimì Toscane - Marina di Massa visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Taimì is ideaal gelegen in Marina di Massa in de prachtige regio Toscane in Italië. Kamperen in Toscane met zwembad Om een droomvakantie in Toscane door te brengen, gaat er niets boven een camping met zwembad om ten volle te genieten van het plezier van zwemmen. dit is mogelijk op Camping Taimì omdat het een prachtig buitenzwembad heeft dat jong en oud zal bekoren. Duiken in het hart van een typisch mediterrane natuur, het zwembad van Camping Taimì staat garant voor momenten van puur plezier. Het terras rondom het zwembad is gemaakt van hout en past perfect in de omgeving en biedt een echt gevoel van volheid. De ligstoelen die beschikbaar zijn voor vakantiegangers rond het zwembad zullen liefhebbers van nietsdoen toestaan om zeer aangename momenten door te brengen met genieten van de zon of de schaduw van een boom. Gedurende het verblijf worden activiteiten voor kinderen voorgesteld zodat ze zich als een gek kunnen vermaken. Toscane camping met restaurant Niets beter om in Toscane te blijven dan te genieten van de culinaire hoogstandjes van de regio. Op Camping Taimì zullen vakantiegangers graag een restaurant en een bar vinden. Het is mogelijk om de dag te beginnen met verse croissants en zelfgemaakt gebak, lunch met salades en sandwiches en te genieten van afternoon tea met Focaccia, donuts en ijs. Huur een stacaravan in Toscane Camping Taimì, vakantiegangers kunnen het comfort van thuis vinden dankzij verhuur van stacaravans die beschikbaar zijn. Ze meten 34 m2 en hebben een veranda van 12 m2. Deze stacaravans hebben slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met tv, een volledig uitgeruste kitchenette en alle benodigde apparatuur.

Stacaravan 4 pers. van 04/05 tot 11/05

Marchand: Campings.com

609

7 nacht

Zie de aanbieding
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 3/3
Marina di Massa

-

Toscane
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 3/3

Toegang zee Kinderclub Wifi

Camping Partaccia 1 ligt aan zee in de prachtige regio Toscane in Italië. Deze 3-sterren familiecamping biedt verschillende faciliteiten en activiteiten die jong en oud zullen bekoren. Camping met uitzicht op zee in Toscane Camping Partaccia 1 is de ideale vakantieplek voor diegenen die een vakantie aan zee in Toscane willen doorbrengen. Inderdaad, deze familiecamping ligt aan zee en biedt een bevoorrechte toegang tot een groot zandstrand. Deze gekozen locatie stelt het hele gezin in staat om te zwemmen in een uitzonderlijke omgeving aan de Toscaanse kust. Bij het ontwaken is het mogelijk om de dag goed te beginnen door een duik te nemen in het koele water en vervolgens te zonnebaden op het hete zand of op een van de aangeboden stoelen. Terwijl de ouders ontspannen, zullen kinderen plezier hebben op dit grote strand, dat een geweldige speeltuin is. Kampeervakanties met kinderen in Toscane Voor succesvolle gezinsvakanties moeten kinderen zeker plezier hebben. Op Camping Partaccia 1 kunnen ze elkaar ontmoeten op de speciaal voor hen bestemde speeltuin en kunnen ze zichzelf uitgeven terwijl ze nieuwe vrienden maken. Op deze speelplaats hebben kinderen een rodelbaan, schommels en verschillende leuke uitrusting tot hun beschikking. Camping Partaccia 1 biedt kinderen ook de mogelijkheid om lid te worden van de miniclub, zodat ze kunnen genieten van aangepaste activiteiten en evenementen. Glamping vakanties in Toscane Binnen Camping Partaccia 1 is het mogelijk voor diegenen die willen genieten van glamping-accommodatie (glamour + camping). Het zal inderdaad mogelijk zijn om een Safari Lodge te huren, een perfecte mix tussen comfort en kampeerplezier. In een Safari Lodge-tent hebben vakantiegangers verschillende bedden, een uitgeruste keuken en een douchecabine tot hun beschikking. Er zijn ook verschillende stacaravans en houten bungalows te huur op Camping Partaccia 1.

Zie de camping
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 1/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 2/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 3/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 4/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 5/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 6/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 7/7
Marina di Massa

-

Toscane
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 1/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 2/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 3/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 4/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 5/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 6/7
Dal Pino Toscane - Marina di Massa visuel 7/7

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In Italië, de camping ingedeeld 3 sterren Dal Pino, gelegen in de regio Toscane en de provincie Massa-Carrara, in het hart van de prachtige badplaats Marina di Massa, verwelkomt u in zijn bosrijke en groene omgeving in het hart van de natuur, tussen zee en platteland. Op deze camping op slechts 300 meter van de zee, kunt u verblijven in stacaravans die plaats bieden aan 2 tot 6 personen, zeer goed uitgerust, met tv en optionele airconditioning en geflankeerd door een gemeubileerd terras of uw tenten installeren , campers en caravans op schaduwrijke, halfschaduw of zonnige standplaatsen, met elektriciteit. Merk op dat er op de camping een serviceterrein voor campers aanwezig is. Wat sport, vrije tijd en ontspanning betreft, is er een speeltuin op het terrein, twee pingpongtafels, tafelvoetbal en voetbal en jeu de boules. Het strand op slechts een steenworp afstand is de ideale plek om verfrissende momenten door te brengen met familie of vrienden. Tijdens het hoogseizoen worden door de camping verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen via de miniclub en volwassenen, zoals sporttoernooien en aquarobics en 's avonds thematisch entertainment. Voor uw maaltijden kunt u genieten van vele gerechten in de bar-restaurant-pizzeria, in de eetkamer of op het aangename terras. Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping! Geniet vanaf deze rustige en vriendelijke camping van alle soorten nautische genoegens, geniet van de lokale culinaire specialiteiten en maak een excursie om de verschillende landschappen van het Parco Alpi Apuane te ontdekken!

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Marina di Massa

clique
Nuovo Toscane - Marina di Massa visuel 1/2
Nuovo Toscane - Marina di Massa visuel 2/2
Marina di Massa

-

Toscane
Nuovo Toscane - Marina di Massa visuel 1/2
Nuovo Toscane - Marina di Massa visuel 2/2

Zee < 1 km Kinderclub Wifi

Camping Nuovo is een familiecamping aan zee in de regio Toscane in Italië. Kamperen aan zee in Toscane Wat is een betere manier om van uw vakantie in Toscane te genieten dan toegang te hebben tot de zee? Vanaf Camping Nuovo kan het hele gezin deelnemen aan een groot zandstrand met uitzicht op een kalme en verfrissende zee. Een groot aantal ligstoelen en parasols worden voorgesteld en zullen de ideale bondgenoten zijn voor echte ontspanningssessies. Op het strand is het ook mogelijk om kleine waterfietsen met rodelbaan te huren voor het grootste geluk van de kinderen. Deze gekozen locatie van Camping Nuovo zal vakantiegangers aantrekken die een vakantie aan zee in Toscane willen doorbrengen en genieten van de geneugten van zwemmen en ontspanning. Bungalowverhuur in Toscane vlakbij de zee Vakantiegangers die hebben gekozen voor een verblijf op Camping Nuovo zullen genieten van totaal comfort dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze accommodaties zijn inderdaad beschikbaar in verschillende modellen en perfect om bij familie of vrienden te blijven. De huurders hebben uitzicht op zee in Toscane en hebben een eigen keuken, een eigen badkamer en alle apparatuur voor een aangenaam verblijf. Familiecamping aan de Toscaanse kust Camping Nuovo is een plek waar vakantiegangers van alle leeftijden aangename momenten kunnen doorbrengen. De kleintjes zullen niet nalaten elkaar te ontmoeten op de speciale speelplaats voor hen, terwijl volwassenen zullen genieten van de aanwezigheid van een petanque en een ping-pong. Kamperen in Toscane Dit verblijf op Camping Nuovo is een ideale gelegenheid voor toeristen die de rijkdom van Toscane willen ontdekken. In deze uitzonderlijke regio zijn steden die u niet mag missen zoals Florence, Pisa, Siena en andere pittoreske stadjes en dorpen.

Zie de camping
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 3/3
Marina di Massa

-

Toscane
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Camping Giardino Toscane - Marina di Massa visuel 3/3

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Giardino nodigt u uit om te genieten van een bevoorrechte omgeving dicht bij de zee in Toscane. Op een camping of in een huurbungalow belooft Camping Giardino een droomvakantie in Toscane. Kamperen in Toscane met waterpark Tijdens hun verblijf op Camping Giardino kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, op het terrein van de camping is een groot watergebied geschikt voor het hele gezin. Een groot zwembad is aanwezig, ideaal voor volwassenen en oudere kinderen die plezier kunnen hebben, ontspannen en zwemmen. Een ander kleiner zwembad begeleidt dit laatste en een rond peuterbad is ook een beetje verder aanwezig. Met deze zwembaden kan iedereen speciale momenten van verfrissing doorbrengen in een uitzonderlijke omgeving in Toscane. Rond de verschillende zwembaden zullen vakantiegangers ligbedden vinden die hen in staat stellen om te ontspannen en te genieten van goed zonnebaden. Voor degenen die willen rusten in de schaduw, zullen ze gewoon genieten van de parasols die beschikbaar zijn. Kinderen zullen blij zijn om op Camping Giardino te verblijven. Na een goede duik in het kinderbad, ga naar de speeltuin die tot hun beschikking staat. De aanwezige leuke voorzieningen garanderen de kinderen onbeperkte momenten van plezier. Een ping-pong gebied is ook beschikbaar voor gasten. Voor degenen die fit willen blijven, is er een buitenfitnessruimte beschikbaar. Kamperen aan de kust in Toscane Er gaat niets boven genieten van een bevoorrechte nabijheid van de zee om van uw vakantie in Toscane te genieten. Vanaf Camping Giardino is het mogelijk om het strand te bereiken dat op een steenworp afstand ligt. Door de nabijheid van de zee kan het hele gezin een droomvakantie doorbrengen in Toscane.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Marina di Massa

Iron Gate-Marina 3B Ligurië - Sarzana visuel 1/1
Sarzana

-

Ligurië
Iron Gate-Marina 3B Ligurië - Sarzana visuel 1/1

Toegang rivier Kinderclub Wifi Restaurant

De camping Iron Gate-Marina 3B ligt in de prachtige Italiaanse regio Ligurië, niet ver van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Cinque Terre. Deze familiecamping biedt bungalows aan voor totaal comfort. Familiecamping aan het water in de Cinque Terre met zwembad Camping Iron Gate-Marina 3B is een uitgelezen plek om een aangename vakantie met het gezin door te brengen in de Cinque Terre. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om hele dagen te genieten van de geneugten van het zwemmen. In dit gebied biedt deze familiecamping het hele gezin een ruimte gewijd aan de geneugten van water. Een zwembad is inderdaad aanwezig en zal plezier hebben en ontspannen. Voor peuters is er een peuterbad waarvan de geringe diepte maximale veiligheid garandeert. De aanwezigheid van een solarium zal vakantiegangers verrukken op zoek naar nietsdoen, zodat ze kunnen genieten van de milde zon van Ligurië. Actieve vakanties in de Cinque Terre De bevoorrechte locatie van Camping Iron Gate-Marina 3B maakt het een ideaal startpunt om de Cinque Terre te ontdekken. Het mooie middeleeuwse stadje Sarzana zal snel bereikbaar zijn en het zal ook mogelijk zijn om de kust en de mooie stranden te bereiken. De Cinque Terre nodigt u uit om ongelooflijke landschappen en romantische wandelingen te ontdekken, terwijl liefhebbers van cultuur en geschiedenis oude dorpen, kastelen, oude kerken en andere must-see monumenten kunnen ontdekken. Liefhebbers van gastronomie zullen niet teleurgesteld zijn over de reis, omdat ze tijdens hun verblijf smakelijke gerechten kunnen proeven. Kamperen met restaurant in Italië Gasten van Camping Iron Gate-Marina 3B kunnen genieten van de aanwezigheid van een restaurant met panoramisch terras. Heerlijke gerechten worden geserveerd en zorgen ervoor dat iedereen deze regio tot op het bord kan ontdekken.

Zie de camping
River Ligurië - Ameglia visuel 1/10
River Ligurië - Ameglia visuel 2/10
River Ligurië - Ameglia visuel 3/10
River Ligurië - Ameglia visuel 4/10
River Ligurië - Ameglia visuel 5/10
River Ligurië - Ameglia visuel 6/10
River Ligurië - Ameglia visuel 7/10
River Ligurië - Ameglia visuel 8/10
River Ligurië - Ameglia visuel 9/10
River Ligurië - Ameglia visuel 10/10
Ameglia

-

Ligurië
River Ligurië - Ameglia visuel 1/10
River Ligurië - Ameglia visuel 2/10
River Ligurië - Ameglia visuel 3/10
River Ligurië - Ameglia visuel 4/10
River Ligurië - Ameglia visuel 5/10
River Ligurië - Ameglia visuel 6/10
River Ligurië - Ameglia visuel 7/10
River Ligurië - Ameglia visuel 8/10
River Ligurië - Ameglia visuel 9/10
River Ligurië - Ameglia visuel 10/10

Toegang rivier Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

De riviercamping ligt in Ligurië, tussen Vijf Toscaans en Toscane en zorgt voor een ontspannen familievakantie. De vakantiegangers die ervoor hebben gekozen hun verblijf op camping River door te brengen, kunnen genieten van verschillende activiteiten, waaronder sporten via verschillende beschikbare sportvelden. Sportliefhebbers kunnen voetbal, volleybal, strandbasketbal of tafeltennis spelen. De kinderen zullen genieten van een speeltuin tot hun beschikking, en waardoor ze uren kunnen spenderen om nieuwe vrienden te maken. Professionele animators zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van een hele reeks activiteiten die zijn ontworpen om hun dagen te vullen en hun verblijf onvergetelijk te maken. Zwemmers zullen genieten van een semi-olympisch zwembad vergezeld van een peuterbad dat peuters plezier en veiligheid zal bieden. Er zijn verschillende jacuzzi's beschikbaar voor degenen die gewoon willen ontspannen. Op de camping zijn verschillende winkels aanwezig voor het comfort van vakantiegangers. Zo kunnen we een restaurant / pizzeria, een bar, een crêperie en een bazaar vinden. Cursussen worden aangeboden door het kampeerteam en vakantiegangers kunnen besluiten om te leren dansen, zwemmen en zelfs duiken. Er worden excursies georganiseerd, bezoeken aan de kelder en wijnproeverijen. Kooklessen worden ook aangeboden aan geïnteresseerde partijen. Met verhuur kunt u fietsen, kano's, surfup, boten en duikuitrusting huren. De huidige campings zijn geschikt voor tenten, caravans en campers, met een oppervlakte van 70 tot 100 m² en zijn uitgerust met elektriciteit. Toegang tot de sanitaire blokken maakt het mogelijk om te genieten van warme douches. Het zal mogelijk zijn, voor de families die een maximum aan comfort willen, om een bungalow van 30m² met terras van 10m² te huren, bestaande uit kamers, een badkamer met douche en een uitgeruste keuken. Stacaravans zijn ook beschikbaar, functioneel en volledig uitgerust.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Marina di Massa

Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 1/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 2/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 3/3
Viareggio

-

Toscane
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 1/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 2/3
Paradiso Viareggio Toscane - Viareggio visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Viareggio ligt in de stad met dezelfde naam in Toscane. Deze familiecamping biedt vele diensten in een bevoorrechte omgeving dicht bij de zee. Kamperen in Toscane met zwembad Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Viareggio te verblijven, kunnen met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Een buitenzwembad 20x10 m is inderdaad beschikbaar voor alle liefhebbers van zwemmen en andere fans van nietsdoen. Een ondiep zwembad voor de jongste kinderen is ook aanwezig, met zacht glooiende ingang en waterglijbaan. Aan de rand van het water staan de stoelen natuurlijk aan de rendez-vous en kunt u ontspannen zonnebaden. Het is dus in een groene en ontspannen omgeving dat de klanten van Camping Viareggio kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Familiecamping in Toscane met speeltuin Kinderen worden geëerd op Camping Viareggio! De laatste biedt inderdaad de jongste om plezier te hebben als een gek dankzij de aanwezigheid van een speeltuin voor hen. Gelegen op een zandbodem om zweren te voorkomen in geval van een val, heeft dit leuke gebied vele glijbanen, kleurrijke kastelen en andere leuke apparatuur. Nieuwe vriendschappen worden gecreëerd op deze speelplaats en de kinderen zullen de zekerheid hebben om te vertrekken met herinneringen vol met het hoofd. Kamperen aan zee in Toscane Als u op Camping Viareggio verblijft, kunnen vakantiegangers genieten van een geweldige locatie dicht bij de zee. Via een aangenaam dennenbos kunt u een van de mooiste stranden van Italië bereiken, waaronder fijn goudkleurig zand duikt in een kalme en schitterende zee. Dit strand wordt een echt paradijs dat binnen de kortste keren toegankelijk is sinds Camping Viareggio. Huur een houten bungalow in Toscane Er gaat niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door Camping Viareggio om te genieten van totaal comfort in een ontspannende natuurlijke omgeving. 4 tot 5 personen kunnen in deze bungalows verblijven en genieten van de aanwezigheid van een ingerichte kitchenette en een badkamer.

Zie de camping
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 1/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 2/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 3/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 4/4
Viareggio

-

Toscane
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 1/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 2/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 3/4
La Pineta Toscane - Viareggio visuel 4/4

Wifi Restaurant

Wilt u een aangename vakantie met het gezin doorbrengen in de prachtige Italiaanse regio Toscane? Welkom bij Camping La Pineta, die vele diensten van hoge kwaliteit biedt in een bevoorrechte omgeving. Familiecamping met waterpark in Toscane Een van de belangrijkste voordelen die gasten van Camping La Pineta ten goede zullen komen, is het watergebied. Op de camping zelf kan het hele gezin genieten van een plek gewijd aan de geneugten van water en de geneugten van ontspanning. Een zeer groot, standaard gevormd zwembad is aanwezig en zal zwemliefhebbers verrukken, terwijl een ander rond zwembad u in staat stelt om te ontspannen en plezier te hebben terwijl u uzelf verfrist. Onder de Toscaanse zon gaat er niets boven loungen op een van de ligstoelen die beschikbaar zijn en worden vergezeld door parasols. Deze grote buitenruimte is omgeven door groen en wordt de ontmoetingsplaats voor al diegenen die willen genieten van 100% van hun vakantie in Toscane. Wellness kampeervakanties in Toscane Door op Camping La Pineta te verblijven, zullen vakantiegangers die wensen de gelegenheid hebben om de echte ontspanning te leren kennen dankzij de aanwezigheid van een sauna. De laatste is perfect om spieren te ontspannen en gifstoffen te zuiveren na een dag vol activiteiten. Kamperen met restaurant in Toscane Tijdens hun verblijf op Camping La Pineta kunnen gasten van deze laatste met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een restaurant-pizzeria. De laatste nodigt je uit om in de eetkamer of buiten te zitten om typische Toscaanse gerechten en heerlijke pizza's te proeven. Het plezier van smaakpapillen op het rendez-vous, vakantiegangers zullen genieten van hun verblijf in Toscane en de echte Dolce Vita Italiaanse stijl ervaren. Huur een bungalow in Toscane Camping La Pineta biedt bungalowverhuur voor vakantiegangers in een groene omgeving. Deze bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben een ingerichte kitchenette, een eetkamer, een badkamer en een buitenruimte.

Zie de camping
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/8
Torre del Lago Puccini

-

Toscane
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/8
Europa Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/8

Kinderclub Restaurant

Camping Europa ligt in een regionaal park tussen het meer van Puccini en de dennenbossen. Het kleine bospad van het natuurpark brengt u rechtstreeks van deze kleine rustige camping naar de brede zandstranden van de kust van Versilia, de beroemdste stranden van Toscane. Deze camping heeft nu een pendeldienst die u naar het strand brengt. Camping Europa biedt goede service en heeft luxe wooncaravans en schaduwrijke plaatsen voor traditionele kampeerders. Nieuw zwembad met kinderbad Op deze camping vindt u ook een uitstekende restaurant-pizzeria, een kleine supermarkt en een bar. U kunt fietsen, een sportprogramma en entertainment huren en in het hoogseizoen is er een "kinderclub"

Zie de camping
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 9/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 10/10
Torre del Lago Puccini

-

Toscane
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 9/10
Italia Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 10/10

Animaties

Camping Italia is de ideale vakantiebestemming voor een gevarieerde gezinsvakantie aan de Toscaanse kust. U vindt heel dicht bij de camping Italia de mooiste stranden met fijn zand, en voor uw excursies zijn de culturele hoogtepunten van Pisa, Lucca en Florence binnen handbereik. De grote nieuwigheid van Camping Italia is een prachtig zwembad met de geneugten van spelen, frisheid en ontspanning in het water. Camping Italia ligt in het koele dennenbos en tussen de bomen loopt u gemakkelijk naar het prachtige

Zie de camping
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 9/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 10/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 11/11
Torre del Lago Puccini

-

Toscane
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 1/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 2/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 3/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 4/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 5/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 6/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 7/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 8/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 9/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 10/11
Bosco Verde Toscane - Torre del Lago Puccini visuel 11/11

Kinderclub Wifi

Camping Bosco Verde ligt in Torre del Lago Puccini, op 1 km van het strand. Camping Bosco Verde heeft een zwembad, een speeltuin voor kinderen, een sportveld, een supermarkt, een bar en een

Zie de camping

U vindt hier 5 campings in Marina di Massa en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Marina di Massa geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Toscane, ontdekt de campings in de omgeving van Marina di Massa, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Marina di Massa ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 2. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als het strand u aantrekt en Toscane, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 5 campings in Marina di Massa aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Marina di Massa.

Hier is de identiteitskaart van de 5 campings in Marina di Massa op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 5 campings in de buurt van de zee,



- 2 3-sterren campings,



- 2 campings met een zwembad,

- 4 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Marina di Massa, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Marina di Massa in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Marina di Massa te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Marina di Massa of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Marina di Massa is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Marina di Massa : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Marina di Massa, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Toscane.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Marina di Massa gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Marina di Massa de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Marina di Massa, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Marina di Massa:

Camping Taimì
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Marina di Massa

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Marina di Massa wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Toscane, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Marina di Massa. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Toscane die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Marina di Massa.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Marina di Massa voor uw gezinsvakantie en Toscane!