Een merk easyvoyage

Camping Partaccia 1

Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 1/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 2/3
Partaccia 1 Toscane - Marina di Massa visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Partaccia 1 op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 06/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 43

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Partaccia 1 ligt aan zee in de prachtige regio Toscane in Italië. Deze 3-sterren familiecamping biedt verschillende faciliteiten en activiteiten die jong en oud zullen bekoren.

Camping met uitzicht op zee in Toscane

Camping Partaccia 1 is de ideale vakantieplek voor diegenen die een vakantie aan zee in Toscane willen doorbrengen. Inderdaad, deze familiecamping ligt aan zee en biedt een bevoorrechte toegang tot een groot zandstrand. Deze gekozen locatie stelt het hele gezin in staat om te zwemmen in een uitzonderlijke omgeving aan de Toscaanse kust. Bij het ontwaken is het mogelijk om de dag goed te beginnen door een duik te nemen in het koele water en vervolgens te zonnebaden op het hete zand of op een van de aangeboden stoelen. Terwijl de ouders ontspannen, zullen kinderen plezier hebben op dit grote strand, dat een geweldige speeltuin is.

Kampeervakanties met kinderen in Toscane

Voor succesvolle gezinsvakanties moeten kinderen zeker plezier hebben. Op Camping Partaccia 1 kunnen ze elkaar ontmoeten op de speciaal voor hen bestemde speeltuin en kunnen ze zichzelf uitgeven terwijl ze nieuwe vrienden maken. Op deze speelplaats hebben kinderen een rodelbaan, schommels en verschillende leuke uitrusting tot hun beschikking. Camping Partaccia 1 biedt kinderen ook de mogelijkheid om lid te worden van de miniclub, zodat ze kunnen genieten van aangepaste activiteiten en evenementen.

Glamping vakanties in Toscane

Binnen Camping Partaccia 1 is het mogelijk voor diegenen die willen genieten van glamping-accommodatie (glamour + camping). Het zal inderdaad mogelijk zijn om een Safari Lodge te huren, een perfecte mix tussen comfort en kampeerplezier. In een Safari Lodge-tent hebben vakantiegangers verschillende bedden, een uitgeruste keuken en een douchecabine tot hun beschikking. Er zijn ook verschillende stacaravans en houten bungalows te huur op Camping Partaccia 1.

Campings in de buurt

Populairste steden