Een merk easyvoyage

Camping Paradiso

Paradiso Toscane - Viareggio visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Paradiso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 94

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

De Camping Paradiso heeft de toepasselijke naam omdat het in een prachtig dennenbos in Toscane, dicht bij de zee ligt, en op de camping is het mogelijk om verschillende accommodaties te huren, waaronder glamping-type tenten.

Toscane camping met groot buitenzwembad

Terwijl u geniet van de groene omgeving en de milde zon van Toscane, kunnen gasten van Camping Paradiso genieten van de geneugten van water met de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit grote zwembad, verfrissend gewenst, heeft 3 niveaus van diepte, zodat het hele gezin kan genieten. Terwijl zwemfanaten een paar baantjes kunnen zwemmen, krijgen jonge kinderen de kans om plezier te hebben en vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen door het water worden gedragen terwijl ze worden gebaad in de zon. Aan het water staan ligstoelen en parasols. Dit grote zwemgebied zal vakantiegangers tevreden stellen die op Camping Paradiso een echte droomvakantie in Toscane kunnen doorbrengen.

Kamperen met restaurant in Toscane

Wie vakantie in Italië zegt, zegt plezier aan de smaakpapillen. Op Camping Paradiso zullen vakantiegangers niet nalaten te genieten van de aanwezigheid van een bar-restaurant. Het zal heel aangenaam zijn om aan een van zijn tafels met familie of vrienden te zitten en de smaken te ontdekken die de rijkdom van de Italiaanse keuken vormen, allemaal in een vriendelijke omgeving die Italië het geheim heeft.

Familiecamping in Toscane met spelletjes en animaties

Een verblijf op Camping Paradiso is gegarandeerd vriendelijk en rijk aan activiteiten. Op de camping zelf kunnen kinderen genieten van de recreatieve faciliteiten die voor hen beschikbaar zijn, evenals de aanwezigheid van een team animators die verschillende activiteiten organiseren. Volwassenen kunnen ook plezier beleven aan sporttoernooien, allerlei soorten spellen en shows.

Kamperen aan zee in Toscane

Camping Paradiso nodigt zijn gasten uit om te genieten van een idyllische omgeving in het hart van een oud dennenbos in een regio rijk aan adembenemende landschappen. Niet ver van de camping is het mogelijk om een groot strand met fijn zand te bereiken dat zachtjes afdaalt in een kristalheldere zee.

Populairste steden