Een merk easyvoyage

Camping Perticara

Perticara Emilia Romagna - Novafeltria visuel 1/2
Perticara Emilia Romagna - Novafeltria visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Perticara op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 10/05

  • Sluitingsdatum: 20/09

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping Perticara is een camping voor volwassenen in de prachtige regio Emilia Romagna in Italië. De groene omgeving en het panoramische uitzicht zullen vakantiegangers verrukken.

Panoramische camping voor volwassenen met verwarmd zwembad

Dankzij de uitzonderlijke ligging van Camping Perticara geniet u van een uitzonderlijk panorama op een groene vallei. Dit adembenemende uitzicht, vakantiegangers kunnen volop genieten van het verwarmde zwembad dat voor hen beschikbaar is. Een groot zwembad op ideale temperatuur is inderdaad aanwezig en garandeert momenten van puur plezier geplaatst onder het teken van ontspanning. Zwemmers kunnen ook baantjes trekken en er is ook een ondiep zwembad voor ontspanning. Aan de rand van het zwembad kunt u met een mooi groen en bloemrijk gazon genieten van heerlijke momenten van nietsdoen onder de Italiaanse zon. Voor degenen die liever in de schaduw rusten, zijn parasols beschikbaar. Wat een genot om te kunnen genieten van dit verwarmde zwembad op de ideale temperatuur, zodat je op elk moment van de dag kunt zwemmen terwijl je geniet van een uitzonderlijk panoramisch uitzicht.

Actieve vakanties in de provincie Rimini

Camping Perticara is perfect voor een actieve vakantie in een groene omgeving. Wandelaars kunnen vanaf de camping wandelen langs prachtige paden, te voet of met de fiets om de omliggende heuvels te ontdekken. Het zal ook mogelijk zijn om kunststeden zoals Ravenna, Urbino en Arezzo te bezoeken, evenals authentieke steden zoals Talamello, Sant Agata Feltria, San Leo en Pennabilli. In de zomer kunnen vakantiegangers genieten van festivals in deze steden en dorpen die over het algemeen gericht zijn op eten, straattheater en muziek. Wil je de dolce vita in het hart van Italië leren kennen met de lokale bevolking? Welkom bij Camping Perticara!

Huur een panoramisch chalet in Italië

Om te genieten van een uitzonderlijke omgeving met maximaal comfort, gaat er niets boven het huren van een chalet op Camping Perticara. Deze laatste biedt inderdaad om te verblijven in een prachtig houten chalet met een adembenemend uitzicht op de omgeving. Stacaravans en appartementen zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden