Een merk easyvoyage

Camping Punta Alice

Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 5/6
Punta Alice Calabria - Jachthaven Cirò visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Punta Alice op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 300


Know-All-About-Camping

Camping Punta Alice is een prachtige familiecamping aan de kust in de prachtige regio Calabrië in Italië. Comfortabele volledig uitgeruste stacaravans zijn te huur om een droomvakantie met familie of vrienden door te brengen.

Camping in Calabrië met zwembad

In het hart van Camping Punta Alice is een grote buitenruimte gewijd aan het plezier van zwemmen. Op het terrein kunnen vakantiegangers genieten van een groot buitenzwembad en twee andere zwembaden met verschillende diepten, waaronder een kinderbad waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Een dieper sportbad is ook aanwezig en is perfect voor duiken en zwemmen. Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zullen niet teleurgesteld worden, omdat ze met veel plezier kunnen genieten van de aanwezigheid van een bubbelbad en een solarium met ligstoelen. Op een steenworp afstand van de zee van Calabrië, kunnen jong en oud zeer bevoorrechte momenten doorbrengen op Camping Punta Alice en vertrekken met herinneringen vol van het hoofd.

Kamperen voeten in het water in Calabrië

Wilt u een vakantie aan zee in Italië doorbrengen? Camping Punta Alice is hiervoor de ideale plek dankzij de bevoorrechte positie aan de kust van Calabrië. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers een prachtig zand- en kiezelstrand bereiken dat voor hen is gereserveerd. Dit strand is uitgerust met ligstoelen en parasols waarmee u kunt ontspannen terwijl u de prachtige kristalheldere zee bewondert. Camping Punta Alice is houder van de groene vlag en garandeert schoon en ondiep water dat perfect is aangepast voor kinderen.

Familiecamping in Calabrië

Door te verblijven op Camping Punta Alice kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's op maat van het hele gezin. Jong en oud kunnen genieten van shows, concerten, games, toernooien en verschillende leuke activiteiten op maat van elk van hen.

Campings in de buurt

Populairste steden