Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Le Casette

Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 1/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 2/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 3/4
Villaggio Le Casette Calabria - Jachthaven Cirò visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Le Casette op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

Camping Villagio Le Casette is gelegen in Ciro Marina in de regio Calabrië in Italië. Deze camping in de buurt van Crotone biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een bevoorrechte nabijheid van de witte zandstranden van de badplaats Ciro Marina. De kampeervakanties in de Middellandse Zee beloven succesvol te zijn op Camping Villagio Le Casette.

Camping aan zee bij Crotone

Vakantiegangers die een ontspannende vakantie aan zee willen doorbrengen in de prachtige regio Calabrië in Italië, zijn welkom op Camping Villagio Le Casette. Deze camping ligt op een bevoorrechte locatie in de gemeente Ciro Marina, op slechts 38,5 km van Crotone. Door op Camping Villagio Le Casette te verblijven, kan het hele gezin genieten van de nabijheid van de Middellandse Zee door lid te worden van het prachtige zandstrand dat slechts 350 meter is. Fans van nietsdoen zullen worden overwonnen door deze bevoorrechte locatie en zullen niet nalaten te genieten van de badplaats Ciro Marina, het heldere water van de Middellandse Zee en mijlen van wit zand dat u uitnodigt om te genieten en van uw vakantie te genieten. Vakantiegangers krijgen de gelegenheid om Punta Alice te ontdekken, een van de mooiste punten van de kust en waarvan het strand de Blauwe Vlag heeft. Jong en oud zullen dolblij zijn om dolfijnen te bewonderen.

Verhuur van stacaravans in Calabrië

Vakantiegangers die maximaal comfort wensen, kunnen in een van de stacaravans van Camping Villagio Le Casette verblijven. Deze stacaravan voor verhuur in Italië garandeert vakantiegangers het comfort van een huis aan de Middellandse Zee. In deze verhuurstacaravans hebben vakantiegangers een volledig ingerichte kitchenette en een badkamer met toilet tot hun beschikking. De meer traditionele kampeerliefhebbers verblijven op schaduwrijke plaatsen die u uitnodigen om te genieten van een rustige en bosrijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden