Camping Sirmione

Sirmione Lombardije - Sirmione visuel 1/3
Sirmione Lombardije - Sirmione visuel 2/3
Sirmione Lombardije - Sirmione visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sirmione op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 17/04

  • Sluitingsdatum: 05/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 33

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sirmione is een door een familie gerunde, luxe 3-sterrencamping met uitzicht op het Gardameer in Italië en biedt hoogwaardige diensten.

Kamperen aan het Gardameer met waterpark

Tijdens hun verblijf op de luxe camping Sirmione kunnen vakantiegangers speciale momenten van puur geluk doorbrengen dankzij de aanwezigheid op het terrein van een groot watergebied. Een elegante buitenruimte is inderdaad aanwezig en heeft verschillende zwembaden aangepast aan de wensen van elk. Terwijl kinderen plezier hebben en afkoelen in de aan hen toegewijde zwembaden, zullen volwassenen genieten van ontspannen in de diepere zwembaden met bubbelbaden. Terwijl u geniet van het uitzicht op het meer, kunnen vakantiegangers het plezier van zwemmen en ontspanning ervaren in een uitzonderlijke omgeving. Liefhebbers van nietsdoen zullen worden betoverd door het solariumterras dat tot hun beschikking staat met ligstoelen en nodigt uit om te ontspannen terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Actieve kampeervakanties aan het Gardameer

Direct aan de oevers van het majestueuze Gardameer, is de driesterrencamping Sirmione het ideale startpunt voor verschillende activiteiten in een idyllische omgeving aan het water. Voor degenen die willen ontspannen, is het strand perfect en voor watersporters is het mogelijk om te windsurfen, kanoën, waterfietsen, waterskiën of motorboot. Deze kampeervakanties in het water aan het Gardameer beloven rijk te zijn aan sensaties.

Kamperen aan het Gardameer met restaurant

Op Camping Sirmione kunnen gasten genieten van een restaurant met uitzicht op het Gardameer, waar typische specialiteiten en heerlijke pizza's worden geserveerd.

Huur een bungalow aan het Gardameer

Door te verblijven op Camping Sirmione kunnen vakantiegangers het comfort van een bungalow aan het Gardameer ervaren. Deze 3-sterrencamping biedt volledig uitgeruste bungalows voor 4 personen met uitzicht op het meer.

Campings in de buurt

Populairste steden