Een merk easyvoyage

Camping Venezia Village

Venezia Village Venetië - Venise visuel 1/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 2/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 3/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 4/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    jacuzzi,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Venezia Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/02

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 34

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Venezia Village ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum van Venetië en is het ideale startpunt om deze unieke stad te verkennen. Venetië is een echt openluchtmuseum en nodigt u uit voor een reis door de tijd midden in de Renaissance met zijn musea, kunstacademies, monumenten en alles wat Venetië tot de buitengewone stad maakt die we kennen.

Kamperen in Venetië met verwarmd binnenzwembad

Ongeacht het seizoen kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, een prachtig overdekt zwembad verwarmd tot 30 ° is beschikbaar en nodigt uit om zeer aangename momenten door te brengen. Bij het zwembad is ook een 6-persoons bubbelbad met onderwaterverlichting om een vleugje chromatherapie te brengen. Deze hot tub is perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Vakantiegangers kunnen op elk moment genieten van dit verwarmde watergebied voor hun grootste geluk.

Wellnessvakanties in Venetië

Naast het verwarmde zwembad en de hot tub, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een wellnessruimte die uitnodigt om te genieten van heerlijke saunasessies, ideaal om te ontspannen, gifstoffen te elimineren en alle vormen van stress te vergeten. Een buitentuin met solarium en ligstoelen begeleidt het wellnesscentrum voor bevoorrechte ontspanningssessies.

Camping met restaurant in Venetië

Vanaf de ochtend kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van een goed Italiaans ontbijt om de dag goed te beginnen. Het restaurant van de camping, zeer gastvrij, biedt een lichte omgeving en nodigt u uit om Venetiaanse specialiteiten, internationale recepten en heerlijke pizza's te proeven.

Huur een stacaravan in de buurt van Venetië

Camping Venezia Village biedt het huren van zeer comfortabele stacaravans die perfect zijn voor gezinnen. Deze huuraccommodaties hebben een badkamer en sommige zelfs een keuken, allemaal in een groene omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden