Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Colombo

Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 1/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 2/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 3/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 4/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 5/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 6/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 7/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 8/9
Villaggio Colombo Ligurië - Andora visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Colombo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camp Villagio Colombo ligt in Andora in Ligurië en biedt de nabijheid van de zee en een familiale sfeer.

Camping Villagio Colombo biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een prachtige omgeving gewijd aan zwemmen. De laatste bestaat uit twee zwembaden, een zwembad voor volwassenen en een kinderbad voor de kleintjes. Deze ruimte is omgeven door groen en bomen en biedt een vrij uitzicht. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar voor liefhebbers van ontspanning. Een speeltuin is beschikbaar voor kinderen. Een service zorgt ervoor dat de vakantiegangers dagelijks vers brood, focaccia's en brioches kunnen bestellen. Er is een pingponghoek en een tennisbaan.

Het zal mogelijk zijn om een functionele accommodatie te huren, zoals een familievilla voor maximaal 6 personen met slaapkamers, woonkamer en slaapbank, keuken, badkamer met douche, terras en kleine tuin. Er zijn ook stacaravans beschikbaar voor 4 tot 5 personen op een oppervlakte van 25 m² met slaapkamers, keuken, badkamer met douche en overdekt terras.

Camping Villagio Colombo in Andora, vakantiegangers kunnen toeristische sites bezoeken die het erfgoed van deze stad vormen, zoals het kasteel van Andora, Palazzo Tagliaferro en genieten van de vele stranden en het heiligdom van walvisachtigen. Andora, die in Ligurië is, bezoekers die dat wensen, kunnen ook naar Genua gaan en het aquarium bezoeken dat zich in de oude haven van de stad bevindt, het huis van Christopher Columbus, de Dome San Lorenzo, de Via Garibaldi, de Piazza de Ferrari en andere must-see plekken in deze historische stad. Ze kunnen ook unieke en mooie dorpen ontdekken, zoals Portofino, Manarola, Vernazza of Riomaggiore. De natuurlijke en historische bezienswaardigheden die deel uitmaken van het erfgoed van Ligurië zijn talrijk en mooi.

Campings in de buurt

Populairste steden