Een merk easyvoyage

Camping Marino

Camping Marino Ligurië - Jachthaven Diano visuel 1/4
Camping Marino Ligurië - Jachthaven Diano visuel 2/4
Camping Marino Ligurië - Jachthaven Diano visuel 3/4
Camping Marino Ligurië - Jachthaven Diano visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Marino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Marino ligt in Diano Marina in de prachtige regio Ligurië in Italië.

Camping in Ligurië met zwembad

In het bovenste gedeelte van Camping Marino kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad dat iedereen in staat stelt zeer aangename momenten van zwemmen en nietsdoen door te brengen. In een bevoorrechte omgeving met vrij uitzicht op de omliggende heuvels, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van dit buitenzwembad waarderen dat naar wens verfrissend is. Er gaat niets boven toegang tot een aangenaam zwembad om volop te genieten van uw vakantie in Italië. Het zwembad heeft een diepte van 1,50 m en liefhebbers van ontspanning zullen genieten van de aanwezigheid van een hydromassagebad. Rondom het zwembad van Camping Marino kunnen liefhebbers van nietsdoen genieten van de aanwezige ligstoelen en momenten van pure ontspanning garanderen. Tussen verfrissend zwemmen en zonnebaden, allemaal met vrij uitzicht, belooft de vakantie succesvol te zijn!

Kamperen aan zee in Ligurië

Op slechts 300 meter van Camping Marino kunnen vakantiegangers de prachtige stranden van Diano Marina bereiken. Het Bianca-badhuis ligt op een centrale locatie en biedt ligstoelen met parasols die een groot solarium vormen. Dankzij de nabijheid van de zee kunnen vakantiegangers ten volle genieten van de geneugten van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving in Ligurië. Op het strand van Diano Marina duikt het zand geleidelijk in het water en biedt kinderen de mogelijkheid om in alle rust te spelen. Vanaf camping Marino kunnen vakantiegangers idyllische stranden met fijn zand bereiken die u uitnodigen om te zwemmen en te ontspannen voor een droomvakantie.

Familiecamping in Italië

Op Camping Marino kunnen vakantiegangers genieten van diensten die zijn aangepast aan het hele gezin. Bij het zwembad is een speeltuin voor kinderen aanwezig met schommel en glijbaan. Gedurende het verblijf worden er amusementsprogramma's voor jong en oud georganiseerd die het hele gezin zullen verrassen.

Campings in de buurt

Populairste steden