Een merk easyvoyage

Camping Rosa

Rosa Ligurië - San Bartolomeo al Mare visuel 1/2
Rosa Ligurië - San Bartolomeo al Mare visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rosa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Rosa bevindt zich in San Bartolomeo al Mare in de prachtige Italiaanse regio Ligurië en nodigt uit tot een familie- en luxe verblijf dicht bij de zee.

Camping in Ligurië met zwembad en jacuzzi

Tijdens hun verblijf op Camping Rosa, zullen vakantiegangers het enorme plezier hebben om te kunnen genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad dat tot hun beschikking staat. Op het terrein is een groot zwembad aanwezig en nodigt uit om geweldige momenten door te brengen met familie of vrienden. De jongste kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben in het voor hen gereserveerde kinderbad. De aanwezigheid van een waterglijbaan is ook de garantie voor de kinderen om onvergetelijke momenten door te brengen. Ondertussen wordt aan vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning niet gevraagd om te genieten van de aanwezige hot tub. Deze hot tub elimineert alle spanning en elke vorm van stress. Op de ligstoelen in het watergedeelte kunt u ook in de zon liggen voor maximale ontspanning. Het zwembad van Camping Rosa zal ook het ontmoetingspunt zijn voor vakantiegangers die plezier willen hebben en momenten van gezelligheid willen doorbrengen tijdens aangeboden activiteiten, waaronder wateraerobics.

Vakantiegangers die in vorm willen blijven op Camping Rosa, kunnen genieten van de uitstekende fitnessruimte die beschikbaar is. Dankzij recente machines en hoogwaardige apparatuur kunnen zij die tijdens hun verblijf voor hen willen zorgen zorgen.

Familiecamping met animaties in Ligurië

Tijdens hun verblijf op Camping Rosa kunnen vakantiegangers genieten van levendige avonden met het gezin, die jong en oud zullen verrukken. Gevarieerde shows en leuke activiteiten staan op het menu en garanderen vakantiegangers met hun hoofd vol herinneringen. Overdag kunnen kinderen lid worden van de kinderclub en genieten van leuke activiteiten die zijn aangepast aan hun jonge leeftijd.

Campings in de buurt

Populairste steden