Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Turistico Lido d'Abruzzo

Villaggio Turistico Lido d'Abruzzo Abruzzen - Roseto degli Abruzzi visuel 1/3
Villaggio Turistico Lido d'Abruzzo Abruzzen - Roseto degli Abruzzi visuel 2/3
Villaggio Turistico Lido d'Abruzzo Abruzzen - Roseto degli Abruzzi visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Turistico Lido d'Abruzzo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Het 4-sterrenhotel Villagio Turistico Lido d'Abruzzo ligt aan de Italiaanse kust en is de ideale plek voor een droomvakantie met het gezin. Of het nu op een camping is of in een volledig uitgeruste stacaravan, het verblijf belooft onvergetelijk te worden dankzij de vele activiteiten en diensten aangeboden door de vestiging.

Tijdens hun verblijf op camping Villagio Turistico Lido d'Abruzzo kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van een prachtig waterpark dat tot hun beschikking staat. In dit waterpark zijn maar liefst drie zwembaden, waarvan één met een uitzonderlijk oppervlak van 1200 m2. Op het water is ook een golfslagbad dat jong en oud zal verrukken. Twee grote glijbanen zijn ook aanwezig met hun eigen vangstbekken. De zeer jonge kinderen zullen kunnen profiteren van het kinderbad dat tot hun beschikking staat, uitgerust met een champignonsproeier en andere leuke uitrusting. Directe toegang tot een zandstrand laat iedereen droomdagen doorbrengen. Loungen op het zand en genieten van helder water zorgt ervoor dat vakantiegangers hun batterijen kunnen opladen. Kinderen zullen dol zijn op plezier aan het water en zandkastelen maken. Sportliefhebbers zullen genieten van kanovaren, waterfietsen en windsurfen. Een kiosk is aanwezig op het strand en nodigt uit om drankjes, ijsjes en hors d'oeuvres te bestellen.

Op de camping vinden vakantiegangers alles wat ze nodig hebben. Atleten kunnen voetballen, volleyballen, basketballen of een fiets huren en de omgeving verkennen. Kinderen hebben toegang tot een zeer grote speeltuin met veel speelstructuren waarmee ze hele dagen plezier kunnen beleven. Voor ontspanning gaat er niets boven genieten van een shiatsu-massage aangeboden door experts. Alle soorten bedrijven zijn aanwezig op de camping, van de kapsalon tot de wasserette via de drogisterij.

Om het verblijf zo onvergetelijk mogelijk te maken, zorgt het team van de camping voor het organiseren van gevarieerde animaties voor het hele gezin. Van 's morgens tot' s avonds kunnen vakantiegangers spelletjes, toernooien spelen, acrobaten, magie, cabaret of jongleren bijwonen. Concerten en disco-avonden worden ook georganiseerd.

Campings in de buurt

Populairste steden