Een merk easyvoyage

Camping Boutique Camping Santa Marina

Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 1/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 2/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 3/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 4/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 5/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 6/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 7/8
Boutique Camping Santa Marina Istrië - Tar-Vabriga visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Boutique Camping Santa Marina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 62

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Boutique Camping Santa Marina ligt aan de Kroatische kust in de prachtige regio Istrië. Deze luxe 5-sterrencamping biedt een scala aan activiteiten, een gezinsvriendelijk zwembad, verhuur van stacaravans en glamping-tenten, een restaurant en vele andere hoogwaardige diensten die Boutique Camping Santa Marina de perfecte verblijfplaats maken. een droomvakantie in Kroatië.

5-sterren camping in Kroatië met waterpark

Door te verblijven op Boutique Camping Santa Marina kunnen vakantiegangers het plezier van water ervaren in een uitzonderlijke omgeving. Inderdaad, binnen de muren van dit luxe etablissement zijn grote watergebieden die jong en oud zullen bekoren. Een enorm centraal infinity-zwembad is bijzonder aanwezig, met een oppervlakte van 570 m2 en kunt u in alle rust zwemmen. De afgeronde vormen en de weelderige vegetatie eromheen staan garant voor momenten van pure ontspanning. Zwemliefhebbers kunnen ook genieten van de aanwezigheid van twee zwembaden op het gebied van stacaravans en zullen het genoegen hebben om een duik te nemen direct vanuit hun huuraccommodatie.

De kinderen zullen in het paradijs zijn op Boutique Camping Santa Marina. De laatste biedt inderdaad aan de jongsten om te genieten van een enorme waterspeeltuin met kinderbad en piratenschip. Waterstralen, glijbanen en andere leuke uitrusting zijn de garantie voor de kinderen om een droomvakantie te beleven en te vertrekken met herinneringen vol van het hoofd.

Luxe camping nabij de zee in Kroatië

Vanaf Boutique Camping Santa Marina kunnen gasten ook genieten van een prachtig kiezelstrand op slechts 800 meter afstand. Om daar te komen, zullen kampeerders genieten van een mooie wandeling, maar kunnen ook de fiets of een kleine elektrische auto nemen vanaf Boutique Camping Santa Marina. In een unieke omgeving tussen olijfgaarden, geluidsgolven en een uitzonderlijk uitzicht, kunnen vakantiegangers droommomenten doorbrengen.

Luxe glampingvakanties in Kroatië

In Boutique Camping Santa Marina kunnen vakantiegangers een glamping-verblijf met luxe doorbrengen dankzij de beschikbare huurtenten. Deze glamoureuze kampeertenten hebben twee slaapkamers, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een overdekt terras en al het nodige voor een comfortabel verblijf.

Campings in de buurt

Populairste steden