Een merk easyvoyage

Camping Naturist Solaris Resort

Porec

 - 

Istrië
Naturist Solaris Resort Istrië - Porec visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Naturist Solaris Resort op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Naturist Solaris Resort is een luxe naturistencamping aan zee in het prachtige Istrië in Kroatië.

Naturistencamping in Kroatië met panoramisch zwembad

Tijdens hun vakantie met de voeten in het water in Kroatië kunnen gasten van Camping Naturist Solaris Resort in alle rust afkoelen in het zwembad. De camping nodigt gasten uit om te genieten van een ontspannen duik terwijl ze het adembenemende uitzicht op zee bewonderen. Onder de Kroatische zon kunnen jong en oud ontspannen en genieten. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, kunnen zich ontspannen op de ligstoelen met parasols. Dankzij dit verfrissende panoramische zwembad zullen gasten van Camping Naturist Solaris Resort zeker genieten van een eersteklas vakantie in Kroatië die ze zich nog lang zullen herinneren.

Kamperen aan zee in Kroatië

Wilt u optimaal profiteren van de natuurlijke rijkdommen van Kroatië? Dan is de naturistencamping Solaris Resort de ideale plek dankzij de toplocatie. Direct vanaf de camping kunt u een prachtig strand bereiken, perfect schilderachtig en 2,5 km lang. Op dit strand kunnen vakantiegangers genieten van de milde Kroatische zon en de koele turquoise zee, terwijl ze een uitzonderlijk panorama bewonderen. Vakantiegangers die willen genieten van absolute rust en stilte kunnen dat doen in een ongerepte natuurlijke omgeving door zich aan te sluiten bij de weinige afgelegen natuurlijke stranden in de buurt van Camping Naturist Solaris Resort.

Actieve vakanties in Kroatië

Tijdens een verblijf op de naturistencamping Solaris Resort kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan activiteiten. Er worden allerlei watersporten aangeboden en het is ook mogelijk om te midgetgolfen, tennissen of bowlen. Voor kinderen is er een leuk programma en 's avonds wordt er voor het hele gezin allerlei entertainment georganiseerd.

Campings in de buurt

Populairste steden