Camping Kastanija

Kastanija Istrië - Novigrad visuel 1/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 2/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 3/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 4/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 5/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 6/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 7/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 8/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 9/10
Kastanija Istrië - Novigrad visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Kastanija op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 14/04

  • Sluitingsdatum: 08/10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De viersterrencamping Kastanija ligt ten noorden van Novigrad in Kroatië en is perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en gezelligheid.

Camping Kastanija heeft een oppervlakte van 20.000 m2, allemaal erg bebost. Deze camping biedt plaats aan maximaal 500 personen en is absoluut perfect voor alle vakantiegangers die graag in contact staan met de natuur. De nabijheid van de zee maakt het een ideale vakantiebestemming voor iedereen die een droomvakantie wil doorbrengen. Inderdaad, een prachtig kiezelstrand van 300 m lang is gemakkelijk toegankelijk en nodigt uit om volledig gedesoriënteerd te zijn. Dit strand heeft schaduwrijke plekken om te rusten en zonnig om goed te zonnebaden. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van verschillende diensten die het verblijf zeer aangenaam maken. Kinderen krijgen de kans om zoveel plezier te hebben als ze willen op de speelplaats van de camping, die de ontmoetingsplaats voor alle peuters zal zijn. Het is gemakkelijk om feest te vieren op de camping Kastanija omdat het een restaurant heeft. Vakantiegangers hoeven alleen maar hun voeten onder de tafel te leggen en te feesten. Op het terrein van de camping is een voor mensen open zwembad aanwezig. Hiermee kunt u in volledige rust afkoelen en ontspannen. Ligstoelen zijn overal beschikbaar en u kunt ontspannen terwijl u uw kleurtje poetst.

Stacaravans zijn te huur en zullen genieten, als stel of gezin, van maximaal comfort. Het model Lavanda heeft 3 slaapkamers, een eetkamer, een ingerichte keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Het model Oliva is 32 m2 en bestaat uit 2 slaapkamers, een ingerichte en moderne keuken en een badkamer. Deze accommodaties zorgen ervoor dat u zich thuis voelt terwijl u geniet van het plezier van kamperen.

Campings in de buurt

Populairste steden