Een merk easyvoyage

Camping Diana & Josip

Diana & Josip Dalmatië - Biograd visuel 1/4
Diana & Josip Dalmatië - Biograd visuel 2/4
Diana & Josip Dalmatië - Biograd visuel 3/4
Diana & Josip Dalmatië - Biograd visuel 4/4

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Diana & Josip op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Kom op slechts 150 meter van het zandstrand van Soline en geniet van de zoetheid van het leven in de schaduw van pijnbomen. Een warm welkom wacht u op Diana en Josip, waar u een ontspannen verblijf kunt doorbrengen. De stad Biograd, de oude middeleeuwse hoofdstad van Kroatië en rijk aan historisch erfgoed dat dateert uit de 10e eeuw, ligt op minder dan een kilometer afstand. Een pad langs de kust brengt u rechtstreeks. De camping is ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige kust en nationale parken.
Op het kruispunt van Midden-Europa en het Middellandse-Zeegebied is Kroatië de afgelopen jaren een toonaangevende toeristische bestemming geworden, terwijl het wist hoe het zijn authenticiteit kon behouden. De lange kust, omringd door een heldere en turquoise Adriatische Zee, is bezaaid met meer dan 1.000 wilde eilanden en eilandjes waarvan er minder dan 70 bewoond zijn. Rustige stranden, baaien, kleine kustplaatsjes om te ontdekken zonder matiging. U kunt ook de reservaten en natuurparken ontdekken, die vol zijn met verbazingwekkende dieren in het wild: beren, gemzen, wilde katten, wolven en lynxen, natuurliefhebbers zullen worden gevuld. Liefhebbers van architectuur en cultuur zullen niet worden weggelaten omdat steden rijkdom te bieden hebben. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk verblijf. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffers pakken!

Dubrovnik
De versterkte oude stad, met zijn middeleeuwse paleizen, is omgeven door een van de mooiste wallen in Europa. Werelderfgoed van de mensheid

De historische stad Trogir
Een samenvatting van het Europese culturele en architecturale erfgoed op zichzelf - de stad werd gesticht door de Grieken, het stadscentrum is geërfd uit de Middeleeuwen en is bezaaid met prachtige Venetiaanse paleizen uit de Renaissance en de Barok.

Nationaal park Plitvice
16 meren met elkaar verbonden door 92 watervallen.

Het eiland Pag
De dorre landschappen en witte rotsen doen de bezoeker soms denken dat hij op de maan is!

Campings in de buurt

Populairste steden