Een merk easyvoyage

Camping Vransko Lake Crkvine

Camping Vransko Lake Crkvine Dalmatië - Pakostane visuel 1/3
Camping Vransko Lake Crkvine Dalmatië - Pakostane visuel 2/3
Camping Vransko Lake Crkvine Dalmatië - Pakostane visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vransko Lake Crkvine op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vransko Lake Crkvine ligt in de regio Dalmatië in Kroatië. De droomlocatie aan het meer van Vrana, niet ver van Pakostane, zal vakantiegangers verrukken die een vakantie rijk aan activiteiten willen doorbrengen in een behouden natuurlijke omgeving.

Kamperen op het meer in Kroatië

Natuurliefhebbers zullen absoluut betoverd worden door de bevoorrechte locatie van Camping Vransko Lake Crkvine. Inderdaad, het laatste ligt in het hart van het natuurpark Lake Vransko, het hele gezin zal genieten van een betoverende natuurlijke omgeving. De camping ligt in het Vranameer, aan de rand van het meer. Zo is het vanaf de camping mogelijk om rechtstreeks naar de stranden te gaan en te genieten van heerlijke momenten in een kalm en verfrissend water. Deze locatie aan het meer is ook ideaal voor diegenen die kajakken willen verkennen en prachtige landschappen willen bewonderen. Vissende liefhebbers zullen gefascineerd raken door de hoeveelheid vis die het water van het meer bevolkt en zullen veel plezier hebben om hun favoriete activiteit in een droomomgeving te oefenen.

Vogels kijken in Kroatië

Vakantiegangers die verliefd zijn op de natuur, kunnen een fauna en flora bewonderen die hen uitzonderlijke herinneringen zullen achterlaten. In de regio van het meer van Vrana zijn inderdaad veel vogels aanwezig. In de zomer kan het aantal zelfs oplopen tot niet minder dan honderdduizend vogels! Vanaf Camping Vransko Lake Crkvine is het mogelijk om het gebied rond het meer te overzien om de vogels in hun natuurlijke omgeving te observeren. Om de vogels beter te kunnen bekijken, is het mogelijk om een pad te volgen met observatiepunten. De Kroatische natuur nodigt uit om de wonderen te ontdekken die het sinds Camping Vransko Lake Crkvine beschermt.

Huur een stacaravan aan een meer in Kroatië

Door te verblijven op Camping Vransko Lake Crkvine, kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De stacaravans aangeboden door Camping Vransko Lake Crkvine zijn inderdaad modern, comfortabel en gelegen aan de rand van het meer. Het Trend Deluxe-model heeft een oppervlakte van 35 m2 en heeft twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, twee badkamers en een terras. Een paar model is ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden