Een merk easyvoyage

Camping Autocamp Nordsee

Autocamp Nordsee Dalmatië - Pakostane visuel 1/2
Autocamp Nordsee Dalmatië - Pakostane visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Autocamp Nordsee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 05/11

  • Locations-number-locatif 24

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Autocamp Nordsee is gelegen in Pakostane in de regio Dalmatië in Kroatië. Deze camping aan zee verwelkomt zijn gasten in een bevoorrechte omgeving met privéstrand.

Kamperen in Kroatië voeten in het water

Door te verblijven in de Autocamp Nordsee zullen vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen meer dan overwonnen zijn. Inderdaad, direct vanaf de camping, kunnen ze een prachtig zandstrand bereiken van waaruit ze zeer aangename momenten met het gezin kunnen doorbrengen, allemaal met een uitzonderlijk uitzicht. Dit prachtige privézandstrand is gereserveerd voor gasten van de camping en staat garant voor maximale rust. Het geluk zal totaal zijn voor de vakantiegangers die bij de wekker het strand kunnen opgaan en een duik kunnen nemen in het verfrissende zeewater. Dankzij de nabijheid van de Autocamp Nordsee met de zee kunnen vakantiegangers genieten van een veelheid aan activiteiten. Het zal heel aangenaam zijn om langs de kust te wandelen en de prachtige landschappen van de Kroatische kust te bewonderen, of om naar het centrum van Pakostane te lopen en door de straten te lopen. Het is ook mogelijk om een boottocht te maken om de unieke omgeving van deze regio van Kroatië volledig te waarderen. Om de wonderen onder water te ontdekken, krijgen vakantiegangers de gelegenheid om te duiken.

Kamperen met restaurant aan zee in Kroatië

Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden tijdens hun verblijf op Autocamp Nordsee. De laatste biedt inderdaad comfortabel zitten op het terras met uitzicht op de zee om heerlijke typisch Kroatische en Duitse gerechten te proeven.

Stacaravanverhuur aan de waterkant in Kroatië

Vakantiegangers die willen genieten van een absoluut comfort aan zee, zullen zonder aarzeling kiezen voor een van de stacaravans die te huur worden aangeboden door de camping Autocamp Nordsee. Deze accommodaties liggen allemaal aan de rand van het water en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Binnen zijn twee slaapkamers beschikbaar, evenals twee badkamers, een woonkamer en een ingerichte kitchenette. Een terras begeleidt de stacaravan zodat vakantiegangers aangename momenten kunnen doorbrengen met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden