Camping Selce

Selce Primorje-Gorski Kotar - Selce visuel 1/3
Selce Primorje-Gorski Kotar - Selce visuel 2/3
Selce Primorje-Gorski Kotar - Selce visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Selce op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 95

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping Selce ligt in de stad met dezelfde naam aan zee, deze familiecamping in Kroatië zal u verrassen door de uitstekende locatie en uitstekende service.

Het kamperen voeten in het water in Kroatië

Camping Selce is de ideale plek om een vakantie aan zee door te brengen in Kroatië. Inderdaad, deze prachtige camping ligt op een bevoorrechte locatie aan de Kroatische kust en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van alle geneugten van de zee. ! De grote dijk die langs de zee loopt is absoluut perfect om te zonnebaden en vakantiegangers zullen veel plezier hebben, afwisselend verfrissend zwemmen en ontspannen luie dagen. Zowel ouders als kinderen zullen gefascineerd raken door de bevoorrechte locatie van Camping Selce aan zee, die een echte droomvakantie in Kroatië garandeert.

Actieve vakanties in Kroatië

Vakantiegangers zullen zich niet vervelen tijdens hun verblijf op Camping Selce. Inderdaad, de droomsituatie van deze laatste zal het mogelijk maken voor diegenen die willen toetreden tot belangrijke sites in de regio Selce. Wandel- en fietstochten zullen zeer aangenaam zijn en er worden ook excursies georganiseerd. Het is mogelijk om de kerk van St. George en het prehistorische fort te bezoeken, dat op een heuvel met uitzicht op het kanaal en de Vinodol-vallei werd gebouwd.

Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers ook deelnemen aan een rondleiding door de oude stad Selce en genieten van een wandeling door de smalle straatjes, een bezoek aan de kapellen en andere erfgoedschoonheden.

Natuurliefhebbers en prachtige landschappen kunnen een panoramische boottocht maken op het Vinodol-kanaal en langs de kust van het eiland Krk.

Huur een stacaravan aan de waterkant in Kroatië

Camping Selce biedt vakantiegangers aan om een comfortabele stacaravan aan het water in Kroatië te huren om een droomvakantie door te brengen met een stel, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden