Een merk easyvoyage

Camping Klenovica

Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 1/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 2/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 3/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 4/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 5/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 6/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 7/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 8/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 9/10
Klenovica Primorsko-Goranska - Klenovica visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Klenovica op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 396

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Klenovica is een groot terrein van 12 hectare op een heuvel met uitzicht op de Adriatische Zee met directe toegang tot het strand met een ponton en vele wateractiviteiten. Voor u liggen de Kvarner-eilanden en op 50 km afstand ligt de grote stad Rijeka.

Grote omheinde terrassen met elektrische aansluitingen wachten op tent, caravan of camper. De camping biedt stacaravans die plaats bieden aan maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn uitgerust met een keuken, verschillende slaapkamers en een woonruimte. Gas, elektriciteit, water en airconditioning zijn uiteraard aanwezig. Er is ook sanitair (douches, wastafel, toilet). Een buitenruimte en parkeergelegenheid zijn bij de aanbieding inbegrepen.

Van 15 juni tot 15 september zijn de restaurants op het terrein geopend. Het is ook tijdens deze periode dat de vele zwembaden toegankelijk zijn (5 buitenzwembaden). U zult genieten van het panoramische uitzicht op de zee en de zonsondergang vanaf de bar grenzend aan het watergebied. Een supermarkt is geopend op het terrein voor uw dagelijkse behoeften.

Kinderen hebben een veilige speelplaats in de buurt van de zee, serviceniveau vindt u toiletgebouwen en wifi-ruimtes. Een paar kilometer verderop zijn alle voorzieningen voor een succesvol verblijf.

Ga op excursies naar en rond de nabijgelegen eilanden, begin met het mooie vissersdorp Klenovica en ga verder met de steden Novi, Vinodolski of Senj. Kvarn Bay heeft geen geheimen voor u.

Campings in de buurt

Populairste steden