Een merk easyvoyage
Camping Sibinj Primorje-Gorski Kotar - Sibenik Krmpotski visuel 1/2
Camping Sibinj Primorje-Gorski Kotar - Sibenik Krmpotski visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sibinj op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sibinj is een charmante, menselijke camping aan de kust van Kroatië in Sibinj Krmpotski. Door te verblijven op Camping Sibinj kunnen vakantiegangers genieten van een ontspannen omgeving direct aan het strand.

Kamperen in Kroatië op het strand

Camping Sibinj is de ideale plek voor een eenvoudige maar plezierige strandvakantie aan de Kroatische kust. Deze charmante camping aan de kust nodigt vakantiegangers inderdaad uit om te genieten van een uitzonderlijke en ontspannen sfeer. Direct vanaf de camping kunnen kampeerders de zee bereiken en genieten van alle geneugten. Vanaf de ochtend, om de dag in stijl te beginnen, gaat er niets boven een duik in de verfrissende en verkwikkende zee. Zodat vakantiegangers ten volle kunnen genieten van hun verblijf aan zee, biedt Camping Sibinj diensten zoals bootverhuur of waterfietsen. Hiermee kunt u over het water lopen en prachtige landschappen vanaf de zee bewonderen.Deze bootverhuurservice is ideaal voor vissersliefhebbers die hun passie in vrede kunnen opstijgen en verwennen. . Er is niets beters om de schoonheid van de zee te bewonderen dan duiken en het is mogelijk vanaf Camping Sibinj.

Kamperen met restaurant aan de waterkant in Kroatië

Tijdens hun verblijf op Camping Sibinj hoeven vakantiegangers zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden. Inderdaad, het restaurant op het terrein nodigt vakantiegangers uit om aan een van de tafels met uitzicht op de zee te zitten en te genieten van heerlijke gerechten met vis, vlees en andere smakelijke recepten. De aanwezigheid van dit restaurant aan de rand van het water is ideaal om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden terwijl u geniet van een bevoorrechte omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden