Een merk easyvoyage

Camping Tunarica Sunny Camping

Tunarica Sunny Camping Istrië - Koromacno visuel 1/3
Tunarica Sunny Camping Istrië - Koromacno visuel 2/3
Tunarica Sunny Camping Istrië - Koromacno visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tunarica Sunny Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Tunarica Sunny Camping ligt aan de kust van de regio Istrië in Kroatië en nodigt u uit om te genieten van een echt weelderige oase aan zee in een schilderachtige baai.

Ontspannen kampeervakantie aan zee in Kroatië

Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en stilte in een natuurlijke omgeving aan zee, zijn van harte welkom op Tunarica Sunny Camping. Deze laatste biedt inderdaad een bevoorrechte locatie op het platteland en aan zee, vanaf de camping kunnen vakantiegangers genieten van een schilderachtige baai met een lang kiezelstrand. Dit strand is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, omdat de toegang tot de zee zacht en ondiep is. Het geluk zal totaal zijn voor de vakantiegangers die de ochtend op hun groene site zullen opstaan en zich zullen aansluiten bij het prachtige strand dat grenst aan de camping en dat garant staat voor hele dagen puur geluk. Op het strand is het mogelijk voor vakantiegangers die boten, waterfietsen en kajaks willen huren. Deze huuraccommodaties zullen de prachtige omgeving van de Kroatische kustlijn ten volle waarderen, maar deze keer vanaf de zee.

Bij het verlaten van de camping en vervolgens tien minuten lopen naar Koromacno, kunnen vakantiegangers het kiezelstrand van Preslicina bereiken. Dit prachtige strand ligt midden in de rotsen in weelderige vegetatie en is de ideale ontmoetingsplaats voor vakantiegangers die willen genieten van een uitzonderlijke privacy en een romantische sfeer.

Sportvakanties in Kroatië

Tijdens hun verblijf op de Tunarica Sunny Camping zullen vakantiegangers geen sportactiviteiten missen die hun dagen perfect zullen vullen. De omgeving van de camping biedt een uitzonderlijke omgeving om verschillende sporten te beoefenen. De fietspaden zijn talrijk en slingeren door een weelderige natuur. Natuurliefhebbers die willen wandelen of joggen zullen de bospaden waarderen. Vissen liefhebbers zullen worden verwend om hun kleine paradijs te vinden en comfortabel te vestigen.

Campings in de buurt

Populairste steden