Een merk easyvoyage

Camping Arena Tasalera

Camping Arena Tasalera Istrië - Premantura visuel 1/3
Camping Arena Tasalera Istrië - Premantura visuel 2/3
Camping Arena Tasalera Istrië - Premantura visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arena Tasalera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Arena Tasalera ligt in Premantura in Kroatië en nodigt uit om een droomvakantie aan zee door te brengen.

Het kamperen voeten in het water in Kroatië

De Camping Arena Tasalera zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie in het water aan de Kroatische kust willen doorbrengen. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers lid worden van een prachtig rotsachtig strand dat langs de camping loopt en een rustige hoek vinden in de schaduw van oude dennen. Het buitengewone uitzicht dat vakantiegangers vanaf het strand wordt geboden, zal aan deze ongelooflijke herinneringen overlaten. Gezinnen kunnen ook een zandstrand bereiken op 11 km afstand, waar kinderen dol op zullen zijn. Naast ontspannen op het strand, kunnen vakantiegangers genieten van verschillende wateractiviteiten waarmee ze kunnen genieten van de zee en haar rijkdom, zoals windsurfen of duiken.

Kamperen met restaurant in Kroatië

De meest fijnproevers zullen niet teleurgesteld zijn met hun verblijf op Camping Arena Tasalera! De laatste biedt vakantiegangers geen zorgen te maken over maaltijden en comfortabel te vestigen op een van de tafels om te genieten van traditionele lokale gerechten absoluut heerlijk evenals Italiaanse specialiteiten en verschillende gegrild vlees. Door lid te worden van de stad Premantura, zal het ook mogelijk zijn om te genieten van de aanwezigheid van een veelheid aan restaurants met een oneindige variëteit aan smaken.

Kamperen bij Medulin in Kroatië

Door te verblijven op Camping Arena Tasalera kunnen vakantiegangers genieten van de nabijheid van de stad Medulin. Dit voormalige vissersdorp is vandaag een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in het zuiden van Istrië. De ondiepe zee, zandstranden en zachte kustlijnen zijn natuurlijke wonderen voor familieplezier. Het nachtleven van de Medulin zal meer dan één verrukken met zijn disco, zijn vele restaurants en klassieke muziekconcerten.

Campings in de buurt

Populairste steden