Een merk easyvoyage

Camping Arena One 99

Pomer

 - 

Istrië

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Sauna

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arena One 99 op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 190

  • Surface-camping : 9 ha


Know-All-About-Camping

Camping Arena One 99 is een luxe camping gelegen in een uitzonderlijke omgeving aan de Kroatische kust. De glamping-verhuur, de wellness-diensten en het kindergedeelte met tipi's, alle ingrediënten voor een luxe kampeerverblijf in Kroatië zijn op het rendez-vous.

Glamping verblijf in Kroatië

Door te verblijven op Camping Arena One 99 kunnen vakantiegangers een droomvakantie doorbrengen die natuur, comfort en luxe combineert. Inderdaad, niet minder dan 196 glamping-tenten zijn te huur en nodigen uit voor een unieke vakantie in de natuur. Camping Arena One 99 ligt in het dennenbos en niet ver van de zee, voor natuurliefhebbers. De ingerichte tenten die te huur worden aangeboden, zijn ingericht in natuurlijke tinten die perfect samengaan met het landschap, zodat vakantiegangers een echt verblijf kunnen doorbrengen in gemeenschap met de natuur. Er zijn zeven soorten glamping-tenten beschikbaar die geschikt zijn voor koppels, gezinnen en groepen vrienden.

Glamping aan zee in Kroatië

Vanaf Camping Arena One 99 kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op slechts een steenworp afstand van het strand. De laatste is perfect om te wandelen, te ontspannen of te zwemmen in een schone en verfrissende Adriatische Zee. In de strandbars kunt u genieten van een drankje in een uitzonderlijke omgeving. Voor degenen die een actieve vakantie aan zee willen doorbrengen, gaat niets boven windsurfen.

Wellnessvakanties in Kroatië

Voor een wellnessvakantie in Kroatië is Camping Arena One 99 de ideale plek. Inderdaad, dit luxe etablissement biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om te profiteren van faciliteiten die gericht zijn op ontspanning in een uitzonderlijk kader. Na een drukke dag gaat er niets boven duiken in een van de bubbelbaden die er zijn. Deze houten jacuzzi's zijn perfect om je spieren te ontspannen terwijl je geniet van de schoonheid van de lucht en de natuur. Camping Arena One 99 biedt zijn gasten ook de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een houten sauna met uitzicht op de natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden